Kaasu ravintoloille

Kaasu on ekologisen ravintolan valinta

Kaasu on puhdas, tehokas ja turvallinen energiamuoto – ja ekologisen ravintolan valinta. Tässä muutama erinomainen syy, miksi sinun kannattaa ottaa kaasu käyttöön ravintolassasi!

Kaasu ravintolakäytössä on

LUOTETTAVA

Auris Energialta saat kaasua ravintolaasi toimitusvarmasti. Se ei lopu kesken, sillä se tulee suoraan putkea pitkin ravintolaasi.

VAIVATON

Kaasun käyttöönotto tapahtuu kätevästi kaasuputkiverkoston alueella toimiville ravintoloille. Valitsetpa sitten maa- tai biokaasuun, toimitamme sen putkea pitkin suoraan ravintolaasi, eikä sinun tarvitse huolehtia nestekaasupullojen vaihdosta.

TURVALLINEN

Koska kaasu tulee suoraan ravintolaasi, sinun ei tarvitse säilyttää nestekaasupulloja ravintolassasi.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

Valittavanasi on maakaasun lisäksi kotimainen biokaasu, joka on hiilineutraalia. Valitsemalla ympäristöystävällisen biokaasun nollaat ravintolasi hiilidioksidipäästöt. Tiesitkö, että myös sinun ravintolassasi syntyvät biohajoavat jätteet voidaan muuntaa biokaasuksi yhteistyökumppaneidemme kautta?

Biokaasu ravintolakäytössä

Kaasun käyttöominaisuudet ja biokaasun ympäristöystävällisyys ovat usein tärkeimpiä syitä valita biokaasu. Maakaasua jo ennestään hyödyntäneiden ravintoloiden on helppoa siirtyä biokaasuun, sillä vaihto ei aiheuta katkoksia kaasun jakelussa eikä vaadi ravintolalaitteisiin ylimääräisiä toimenpiteitä. Lisäksi ravintolakäytössä biokaasu on tällä hetkellä maakaasuun verrattuna kustannuksiltaan kilpailukykyinen. Biokaasu on siis helppo valinta kaupunkilaisen ja ympäristöstään huolehtivan ravintolan keittiöön.

OTA YHTEYTTÄ

Vinkit turvalliseen kaasun käyttöön

  • Ravintolan keittiössä voi säilyttää korkeintaan kahta nestekaasupulloa, jolloin kaasun riittävyyttä tulee pitää silmällä.
  • Asetusten mukaan nestekaasupulloja ei saa säilyttää kellarissa.
  • Auris Energian putkikaasuasiakkaana sinun ei tarvitse säilyttää nestekaasupulloja ravintolassasi.
  • Laitteille kannattaa tilata säännöllinen huolto yhteistyökumppaneidemme kautta, jolloin laitteet säilyvät puhtaina ja toimintavarmoina.

Liitä ravintolasi kaasunjakeluverkkoon

Auris Energia on Suomen suurin maakaasun ja biokaasun myyjä. Myymme kaasua Suomen kaikkien kaasunjakeluverkkojen alueella. Kauttamme sinulla on mahdollisuus käyttää myös hiilineutraalia kotimaista biokaasua.

Voit ottaa maa- ja biokaasun helposti käyttöön liittämällä ravintolasi alueesi kaasuverkostoon. Tee valinta kestävän kehityksen puolesta ja tilaa ravintolaasi maa- tai biokaasu!

Kaasu ravintoloille

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä!