Toimitusvarmaa kaasuenergiaa teollisuudelle

Kaasua teollisuudelle yli 100 vuoden kokemuksella

Monipuolinen kaasu on helppo ja tehokas valinta teollisuuden energiaksi. Se on myös valinta kestävä kehityksen puolesta – valitseepa yritysesi sitten puhtaan maakaasun tai hiilineutraalin biokaasun. Maakaasulla on pienemmät hiilidioksidipäästöt kuin muilla fossiilisilla polttoaineilla, eikä sen polttamisesta synny lainkaan hiukkaspäästöjä. Biokaasu puolestaan on kokonaan hiilineutraali polttoaine.

Olemme Suomen suurin maa- ja biokaasun myyjä. Tarjoamme asiakkaillemme aina puhtaimman mahdollisen kaasutuotteen sekä vankan osaamisemme kaasumarkkinasta. Prosessiteollisuuden lisäksi myymme kaasua myös jälleenmyyjille ja energiayhtiöille.

Kaasun hyödyt yrityksellesi

Yrityksesi kannattaa ottaa kaasu käyttöön, sillä prosessikäytössä kaasu on:

TOIMITUSVARMA

Maa- ja biokaasu tulevat suoraan putkea pitkin yrityksesi käyttöön, joten kaasua on aina saatavilla. Jakeluverkkomme ei ole altis myrskyjen aiheuttamille sähkökatkoille tai kuljetushäiriöistä johtuville toimituskatkoille. Saat verkostamme kaasua juuri silloin kun sitä tarvitset – helposti ja luotettavasti!

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

Maakaasu on puhdas energiamuoto. Maakaasun lisäksi voit valita yrityksesi käyttöön myös ympäristöystävällisen biokaasun. Biokaasu tuotetaan Suomessa biohajoavista jätteistä, ja se on täysin hiilineutraalia!

JOUSTAVA

Prosessikäytössä kaasun polttoa on helppo säätää. Sen voi myös yhdistää muihin energialähteisiin ja sitä voi hyödyntää prosessien lisäksi myös lämmityksessä.

ARVOSTETTU

Kun yrityksesi hyödyntää biokaasua, voit kertoa siitä ympäristöraportissasi, joka viestii yrityksesi arvoista ja ympäristövastuusta.

Voit ottaa maa- ja biokaasun helposti käyttöön liittämällä yrityksesi alueesi kaasunjakeluverkkoon.

Mistä kaasu tulee?

Auris Energian kaasu tulee Balticconnector-yhdysputken kautta Baltiasta.

Auris Energian toimittamat polttoaineet ja palvelut tulevat pelkästään maista, jotka eivät tue sotaa Ukrainassa.

Miksi kaasua Auris Energialta?

TUNNISTAMME

Tunnistamme käyttöösi parhaiten sopivan kaasutuotteen ja teemme aina käyttöprofiilisi mukaan optimoidun kaasutarjouksen.

TARJOAMME

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön vankan kokemuksemme kaasumarkkinasta ja sen kehittymisestä sekä mahdollisuuden ostaa hintasuojauksia tai kaasua omalla indeksillämme hinnoiteltuna.

TOIMITAMME

Toimitamme puhtainta mahdollista energiaa. Kaikki myymämme kaasu on peräisin lähteistä, jotka eivät tue sotaa Ukrainassa.

OLEMME SUOMEN SUURIN MAAKAASUN JA BIOKAASUN MYYJÄ

Tarjoamme asiakkaillemme aina puhtaimman mahdollisen kaasutuotteen sekä vankan osaamisemme kaasumarkkinasta.

OLEMME TEOLLISUUDEN ENERGIAKUMPPANI JA TARJOAMME AINA:

  • Kulutusprofiilin mukaan optimoidun kaasutarjouksen
  • Mahdollisuuden ostaa hinnankiinnityksiä
  • Mahdollisuuden ostaa kaasua indeksillämme, joka on vakaampi ja liikkuu hitaammin kuin pörssihinta
  • Suomenkielisen energia-asiantuntijan
  • Markkinaymmärryksen ja riskienhallintapalvelut, joiden avulla pystyt ennakoimaan ja budjetoimaan muuttuvassa markkinatilanteessa

Kaasun energiakumppanuuksia

Haluatko liittää yrityksesi alueesi kaasunjakeluverkkoon?

Jätä yhteystietosi, niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä!