Biokaasu

Päästöjen vähentäminen
biokaasulla

Maailman on luovuttava hiilestä energiantuotannossa ja puolitettava kasvihuonekaasupäästöt vuoteen 2030 mennessä. Tämä tarkoittaa nykyisten energialähteiden päästöjen välitöntä vähentämistä sekä päästöttömien energialähteiden kehittämistä samanaikaisesti.

Päästötön biokaasu on erinomainen ja helposti saatavilla oleva tapa välittömään päästöjen vähentämiseen. Siirtymällä maakaasusta biokaasuun CO2 -päästöt tippuvat nollaan ja hiilineutraalius saavutetaan välittömästi. Auris Energian asiakkaana voit korvata maakaasun kokonaan uusiutuvalla biokaasulla. Biokaasu on maakaasua ympäristöystävällisempi energiamuoto ja sitä voidaan käyttää siellä missä maakaasuakin.

0%

CO2 -päästöjä, hiilineutraalius välittömästi

Ota yhteyttä

Biokaasu

Biokaasu on uusiutuva energiamuoto, sillä sitä voidaan valmistaa lähes mistä tahansa eloperäisestä raaka-aineesta. Tällaisia raaka-aineita ovat muun muassa biojäte, jätevesiliete, lanta ja teollisuuden ylijäämäjäte. Suurin potentiaali on kuitenkin peltobiomassassa, jota valmistetaan muun muassa viljelykasvien syömäkelvottomista osista.

Biokaasun tuotantoon tarvittavat raaka-aineet kuljetetaan biokaasulaitokselle, missä niistä tehdään ympäristöystävällistä ja uusiutuvaa biokaasua.

Maakaasusta biokaasuun

Yrityksesi voi vaihtaa maakaasun helposti ympäristöystävälliseen ja uusiutuvaan biokaasuun. Voit käyttää kaasua yrityksesi prosesseissa ja lämmityksessä aivan kuten ennenkin, sillä biokaasu vastaa ominaisuuksiltaan maakaasua. Samat laitteet ja infrastruktuuri sopivat usein myös biokaasulle, joten muutostöille ei yleensä ole tarvetta.

Voit korvata maakaasun biokaasulla joko kokonaan tai vain osittain. Katso alla olevalla laskurilla, kuinka paljon voit vähentää CO2 -päästöjä korvaamalla osan kaasusta biokaasulla.

Hiilidioksidipäästöjen vähentäminen

Katso kuinka paljon vähennät CO2 -päästöjä, kun korvaat osan maakaasusta biokaasulla.
Esimerkissä kokonaiskulutus on 1 000 MWh/vuosi.

VALITSE BIOKAASUN PROSENTTIOSUUS:

MWh
MWh
=
tonnia / CO2

Haluatko kuulla lisää biokaasusta? Jätä sähköpostiosoitteesi niin myyjämme voivat ottaa sinuun yhteyttä!

Miten ottaa biokaasu käyttöön

1

PÄÄTÖS BIOKAASUUN SIIRTYMISESTÄ JA KORVATTAVAN BIOKAASUN MÄÄRÄSTÄ

Jos yrityksesi sijaitsee kaasunjakeluverkon alueella ja olet kiinnostunut biokaasusta, ota yhteys asiakaspalveluumme. Useimpien kaasunjakeluverkon alueella sijaitsevien yritysten on mahdollista siirtyä käyttämään biokaasua.

2

ILMOITA SIIRTYMISESTÄ ASIAKASPALVELUUMME

Ilmoituksen biokaasuun siirtymisestä voit tehdä helposti Auris Energialle joko

puhelimitse: 020 690 027

sähköpostitse:
asiakaspalvelu( at) aurisenergia.fi

tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

3

MITTARIN ASENNUS

Jos kyseessä on taloyhtiö, yhteismittaukseen siirtymisen yhteydessä taloyhtiön kellariin, kaasuliittymän läheisyyteen, asennetaan kaasumittari ja etäluentalaite, joiden pohjalta taloyhtiötä laskutetaan.

4

MUISTA PÄIVITTÄÄ YMPÄRISTÖRAPORTTISI

Kun yrityksesi hyödyntää biokaasua, voit kertoa siitä ympäristöraportissasi, joka
viestii yrityksesi arvoista
ja ympäristövastuusta.

Miksi biokaasua Auris Energialta?

TUNNISTAMME

Tunnitamme tarpeisiisi sopivimman kaasutuotteen.

TARJOAMME

Tarjoamme aina asiakkaan kulutusprofiilin mukaan optimoidun kaasutarjouksen, sekä mahdollisuuden ostaa hintasuojauksia tai kaasua indeksillämme.

TOIMITAMME

Toimitamme puhtainta mahdollista energiaa ja tarjoamme vankan kokemuksemme kaasunkäytön tehostamisesta, kaasumarkkinasta ja sen kehittymisestä.

OLEMME SUOMEN SUURIN MAAKAASUN JA BIOKAASUN MYYJÄ

Löydämme tarpeisiisi parhaan ja puhtaimman kaasuratkaisun ja tarjoamme vankan osaamisemme kaasumarkkinatilanteesta ja hinnoittelun ennakoitavuudesta. Lisäksi neuvomme energiatehokkuuden parantamisessa.

MYYMME MAA- JA BIOKAASUA:

  • Teollisuuden prosessikäyttöön
  • Asunto-osuuskunnille
  • Väliaikaiseen rakannusajan lämmitykseen
  • Kotitalouksille
  • Ravintoloille
  • Liikennekäyttöön kaasutankkausasemamme kautta

Biokaasu käytössä asiakkaillamme

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä!