Auris Energia työnantajana

Auris Energialla pääset työskentelemään alan edistyksellisimpien energiapalvelujen parissa!

Meillä pääset mukaan voimakkaassa kasvuvaiheessa olevan yrityksen toimintaan sekä voit vaikuttaa itse etenemismahdollisuuksiisi. Arvostamme valtavasti työntekijöidemme näkemyksiä ja aktiivisuutta. Asiakkaillemme tarjoamme aina alan edistyksellisimmät ja parhaimmat energiapalvelut sekä pitkäaikaisen arvoa tuottavan kumppanuuden.

Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, Kotkassa, Lohjalla, Tampereella ja Kouvolassa. Meillä pystyt vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja voit työskennellä joustavasti myös etänä.

HENKILÖSTÖ

Henkilöstömme kasvoi edellisen vastuullisuusraporttimme raportointijaksolla, eli vuosina 2019–2021, noin neljänneksellä. Vuonna 2022 henkilöstömme kasvu jatkui, sillä palkkasimme kolme uutta työntekijää Toimintamme kasvaessa olemme palkanneet lisää vakituisia työntekijöitä eri liiketoiminta-alueille. Suurimmalla osalla työntekijöistämme on pitkä kokemus toimialaltamme, mikä mahdollistaa sekä liiketoimintamme että työntekijöiden jatkuvan kehityksen.

Vakituinen henkilöstö vuonna 2022:

31

Henkilöstön vahvasta
sitoutuneisuudesta
kertoo 0 % vaihtuvuus

Työntekijöiden sitoutuminen

Henkilöstömme vahvasta sitoutuneisuudesta kertoo 0 % vaihtuvuus Auris Energia -konsernin tasolla. Työntekijöiden tyytyväisyyttä seuraamme työterveyspalveluiden tuottajan toimesta Pulssi-kyselyillä ja niistä saatua palautetta käytämme hyvinvoinnin, turvallisuuden ja taitojen kehittämiseen.

18

tuntia koulutusta

Koulutukset

Haluamme ylläpitää henkilöstömme nykyisiä taitoja sekä tarjota heille erilaisia mahdollisuuksia kehittyä. Osana henkilöstösuunnitelmaamme ja koulutustavoitteitamme tarjoamme työntekijöillemme laajasti erilaisia koulutuksia aina englannin kielen opiskelusta energia-alan laskutukseen ja perintään. Jokainen työntekijämme sai keskimäärin 18 tuntia koulutusta vuonna 2022.

Vastuullisuus- ja ESG-koulutuksina tarjoamme esimerkiksi maakaasun käytönvalvojan koulutusta, ensiapukoulutusta sekä tietoturva- ja GDPR-koulutusta. Tähän kuuluvat myös osalle työn-tekijöistämme pakolliset koulutukset, kuten tulityökortti sekä sähkö- ja kaasuasennuksen koulutukset.

Jokainen työntekijämme sai keskimäärin 18 tuntia koulutusta vuonna 2022.

Avoimet työpaikat

Olemme kasvuvaiheessa oleva yritys ja haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä vahvistamaan joukkoamme.

 

 

 

 

Lue lisää