Auris Energia työnantajana

Auris Energialla pääset työskentelemään alan edistyksellisimpien energiapalvelujen parissa!

Meillä pääset mukaan voimakkaassa kasvuvaiheessa olevan yrityksen toimintaan sekä voit vaikuttaa itse etenemismahdollisuuksiisi. Arvostamme valtavasti työntekijöidemme näkemyksiä ja aktiivisuutta. Asiakkaillemme tarjoamme aina alan edistyksellisimmät ja parhaimmat energiapalvelut sekä pitkäaikaisen arvoa tuottavan kumppanuuden.

Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, Kotkassa, Lohjalla, Tampereella ja Kouvolassa. Meillä pystyt vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja voit työskennellä joustavasti myös etänä.

HENKILÖSTÖ

Henkilöstömme on kasvanut vuosina 2019–2021 noin neljänneksellä. Toimintamme kasvaessa olemme palkanneet lisää vakituisia työntekijöitä eri liiketoiminta-alueille. Suurimmalla osalla työntekijöistämme on pitkä kokemus toimialaltamme, mikä mahdollistaa sekä liiketoimintamme että työntekijöiden jatkuvan kehityksen.

Vakituinen henkilöstö vuonna 2021:

28

Henkilöstön vahvasta
sitoutuneisuudesta
kertoo 0 % vaihtuvuus

Työntekijöiden sitoutuminen

Henkilöstön vahvasta sitoutuneisuudesta kertoo 0 % vaihtuvuus konsernin tasolla. Työntekijöiden tyytyväisyyttä seurataan Pulssi-kyselyillä ja niistä saatua palautetta käytetään hyvinvoinnin, turvallisuuden ja taitojen kehittämiseen.

15

tuntia koulutusta

Koulutukset

Haluamme ylläpitää henkilöstömme nykyisiä taitoja sekä tarjota heille erilaisia mahdollisuuksia kehittyä. Osana henkilöstösuunnitelmaamme ja koulutustavoitteitamme tarjoamme työntekijöillemme laajasti erilaisia koulutuksia aina englannin kielen opiskelusta energia-alan laskutukseen ja perintään.

Vastuullisuus- ja ESG-koulutuksissamme tarjoamme maakaasun käytönvalvojan koulutusta, ensiapukoulutusta sekä tietoturva- ja GDPR-koulutusta. Tähän kuuluvat myös pakolliset koulutukset, kuten tulityökortti sekä sähkö- ja kaasuasennuksen koulutukset.

Jokainen työntekijämme sai keskimäärin 15 tuntia koulutusta vuonna 2021.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Seuraa sosiaalista mediaamme kuullaksesi ensimmäisten joukossa avoimista työpaikoista!