Kiinteistöjen lämpöpumppu­ratkaisut

Säästä lämmityskustannuksissa lämpöpumpuilla

Tulevaisuuden kestävät ratkaisut perustuvat yhä enemmän sähköön. Erilaiset ilmalämpöpumput ovat yksi lupaavimmista teknologioista, useimpien poltettujen energiamuotojen kohdatessa haasteita.

Lämpöpumppuihin perustuvalla palvelullamme pienennät lämmityksen kustannuksia, päästöjä sekä ostoenergian määrää. Palvelumme soveltuu erityisesti keskisuurille ja suurille kiinteistöille sekä teollisuudelle.

Lämpöpumput osana kiinteistöjen lämmitysjärjestelmiä

Lämmityksen sähköistymisen myötä lämpöpumppuja käytetään entistä enemmän osana suurten kiinteistöjen lämmitysjärjestelmiä. Oikein mitoitetut ja käytetyt lämpöpumput tuovat merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksiin. Kohteissamme lämmitysenergian tarpeesta jopa 70–80 prosenttia tuotetaan lämpöpumpuilla, joka pienentää ostoenergian määrää merkittävästi.

Suurissa kiinteistöissä on lämpöpumppujen asentamisen jälkeen usein monia itsenäisiksi suunniteltuja lämmönlähteitä. Niiden yhteensovittaminen vaatii asiantuntemusta sekä jatkuvaa seurantaa, jotta suunnitellut säästöt todella toteutuvat.

Juuri tässä me olemme vahvoja. Kokonaisvaltainen palvelumme tarkoittaa, että käytössäsi on joka hetki sinun kohteellesi kustannustehokkain sekä toimintavarmin lämmitys. Sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi lämmityksestä huolehtimisen sijaan.

Lämpöpumput kaukolämpökohteissa

Aiemmin lämpöpumppujen kytkeminen kaukolämpökohteisiin on ollut monestakin syystä hankalaa. Jo itse kytkentä on ollut teknisesti hankala ja vaatinut pitkällistä tarkastusprosessia ja keskustelua paikallisten lämpöyhtiöiden kanssa, koska lämpöpumpun käyttö on häirinnyt kiertoon palaavan veden lämpötilaa. Sen vuoksi monissa kaukolämpökohteissa ei olla voitu ottaa lämpöpumppuja käyttöön.

Auris Energia on yhdessä Lämpösäätö Oy:n kanssa kehittänyt patentin, jonka avulla aiemmat kytkentä ongelmat voidaan nyt sivuuttaa. Kyseessä on siis uusi kytkentätapa, jolla lämpöpumppujen hyödyntäminen myös kaukolämpökohteissa onnistuu paljon helpommin ilman, että kiertoon palaavan veden lämpötila häiriintyy. Näin pystymme myös tarjoamaan lämpöpumppuratkaisuja isompiin taloyhtiöihin, joiden lämmitystarve on suurempi.

Kytkennän avulla voidaan siis tuoda lämpöpumppujärjestelmien hyödyt myös kaikenlaisiin kaukolämpökohteisiin. Lämpöpumppujen avulla pystytään vähentämään jopa 50 % ostoenergian määrästä, mikä siis tarkoittaa pienempiä lämmityskustannuksia ja parempaa energiatehokkuutta. Etenkin suuremmissa kiinteistökohteissa voidaan näin saavuttaa merkittävät säästöt energiankulutuksessa.

Tarjoamme tulevaisuuden energiaratkaisut

TUNNISTAMME PUHTAIMMAN ENERGIARATKAISUN

Teknologianeutraalina ja energiamuotoriippumattomana toimijana räätälöimme ratkaisumme jokaisen asiakkaan tilanteeseen ja tarpeisiin. Käytämme mm. lämpöpumppuja, energiankierrätystä, biokaasua sekä QHeatin uusiutuvaa geotermistä energiaa keskisyvillä lämpökaivoilla.

TARJOAMME SEN PALVELUNA

Teemme kaikki tarvittavat laiteinvestoinnit ja tarjoamme tuotetun energian palveluna. Osana avaimet käteen ratkaisuitamme, vastaamme energiajärjestelmän valvonnasta, huollosta ja korjauksesta.

PARANNAMME ENERGIATEHOKKUUTTA

Autamme asiakkaitamme energia- ja kustannustehokkuuden parantamisessa sekä vähennämme energiasta syntyviä päästöjä.

Lupaamme tyypilliselle Energiapalveluiden asiakkaalle 50 % vähennyksen CO2 -päästöihin sekä ostoenergian määrään ensimmäisen yhteistyövuoden aikana.

TEEMME KAIKKI INVESTOINNIT PUOLESTASI!

Tarjoamme energiatehokasta lämmitystä avaimet käteen -palveluna. Huolehdimme kiinteistösi lämmityksestä kokonaisuutena, aina suunnittelusta lämpöpumppujen huoltoon ja jatkuvaan toiminnan seurantaan sekä optimointiin saakka. Teemme myös tarvittavat laiteinvestoinnit puolestasi, ja sinä maksat vain käyttämästäsi energiasta.

Palvelumme avulla voit olla varma, että lämmitysjärjestelmäsi toimii tehokkaasti kaikissa tilanteissa.

PALVELUUMME KUULUVAT:

  • Energiantarpeen kartoittaminen
  • Energiankäytön tehostuksen ja energiankierrätyksen mahdollisuuksien tutkiminen
  • Parhaan mahdollisen energiaratkaisun suunnittelu
  • Tarvittavien laitteiden investointi
  • Laitteiden asennus, huolto sekä kunnossapito
  • Etävalvonta ja ympärivuorokautinen hälytyspäivystys
  • Jatkuva energiantuotannon optimointi, joka takaa mahdollisimman suuret säästöt

Lämpöpumppuratkaisut

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä!