Kiinteistöjen lämmitys

Kiinteistöjen lämmitys palveluna

Tarjoamme lämmitystä palvelumallilla isommille kiinteistöille, kuten teollisuushalleille, ostoskeskuksille tai jopa kokonaisille kortteleille.

Teknologianeutraalina ja mistään yhdestä energiamuodosta riippumattomana toimijana räätälöimme ratkaisumme jokaisen asiakkaan tilanteeseen ja tarpeisiin. Käytämme lämmityksen tuottamiseen mm. lämpöpumppuja, energiankierrätystä, biokaasua sekä Qheatin ainutlaatuista, keskisyvää geometristä lämpöä.

Millaisille kiinteistöille
lämmityksen palvelumalli sopii?

Tarjoamme lämmitystä palvelumallilla isommille kiinteistöille, kuten teollisuushalleille, ostoskeskuksille tai jopa kokonaisille kortteleille. Teemme kaikki tarvittavat laiteinvestoinnit ja tarjoamme tuotetun energian palveluna. Osana avaimet käteen palveluitamme, vastaamme energiajärjestelmän valvonnasta, huollosta ja korjauksesta.

Palvelumalli sopii erityisen hyvin kiinteistöille,
joissa kulutus on yli 300 MWh/vuosi.

TEOLLISUUSHALLI
TUOTANTOTILA

ASUNTO-OSAKEYHTIÖ
KIINTEISTÖOSAKEYHTIÖ

OSTOSKESKUS
TOIMISTORAKENNUS
HOTELLI

KOKONAINEN KORTTELI
USEAT TALOYHTIÖT

Lämpöpumppu­ratkaisut

Auris Energian lämpöpumppuihin perustuva hybridiratkaisu on helppo tapa hankkia lämpöenergiaa palveluna. Palvelumme avulla pienennät lämmityksen kustannuksia, päästöjä sekä ostoenergian määrää. Kohteissamme lämmitysenergian tarpeesta jopa 70–80 prosenttia tuotetaan lämpöpumpuilla, mikä pienentää ostoenergian määrää merkittävästi.

Palvelumme soveltuu erityisesti keskisuurille ja suurille kiinteistöille sekä teollisuudelle.

Kiinteistöjen lämmitys kaasulla

Auris Energia toimittaa isommille kiinteistöille kaasulämmittämisen avaimet käteen -palveluna. Palvelumme sopii erityisen hyvin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille sekä teollisuuskohteille, jotka sijaitsevat kaasuverkon alueella. Kaasulämmitys on asiakkaalle helppo, sillä me teemme tarvittavat investoinnit laitteistoihin ja vastaamme niiden toiminnasta.

Putkikaasulla lämmittäminen on varmaa ja turvallista. Kaasulämmitys voi biokaasua käyttämällä olla jopa hiilineutraalia.

Keskisyvä maalämpö

Syvälämmön avulla voit leikata lämmityksesi tai jäähdytyksesi hiilipäästöjä merkittävästi. QHeat-konseptin mukainen keskisyvä maalämpö sopii erityisesti suurille kiinteistömassoille, kuten kauppakeskuksille tai kokonaisille kortteleille. Teknologia sopii erinomaisesti tiiviiseen kaupunkirakentamiseen, sillä yhdellä keskisyvällä lämpökaivolla voidaan usein lämmittää ja jäähdyttää kokonainen kortteli.

Tarjoamme tulevaisuuden energiaratkaisut

TUNNISTAMME PUHTAIMMAN ENERGIARATKAISUN

Teknologianeutraalina toimijana tunnistamme jokaiselle asiakkaallemme parhaan tavan lämmittää kiinteistöt ja kasvattaa energiatehokkuutta.

TARJOAMME SEN PALVELUNA

Tarjoamme puhtaimmat mahdolliset polttoaineet ja energiamuodot.

PARANNAMME ENERGIATEHOKKUUTTA

Toimitamme energian palveluna energiatehokkuutta jatkuvasti parantaen.

TEEMME KAIKKI INVESTOINNIT PUOLESTASI!

Hybridiratkaisumme on kokonaisuus, jossa me investoimme lämmöntuotantoon tarvittavat laitteet sekä otamme vastuun laitteiston toiminnasta, ympärivuorokautisesta valvonnasta, huollosta ja kunnossapidosta. Palveluumme kuuluu järjestelmän käyttäminen parhaalla mahdollisella energiatehokkuudella. Sinä asiakkaana saat sovitun määrän energiaa sovittuun hintaan, päästö- ja kustannussäästöillä sekä energiatehokkuuden parannuksella.

Palvelumme avulla voit olla varma, että lämmitysjärjestelmäsi toimii tehokkaasti kaikissa tilanteissa. Palveluumme kuuluvat:

  • Lämmitys ja energiatarpeen kartoittaminen
  • Lämmityksen tehostuksen ja energiankierrätyksen mahdollisuuksien tutkiminen
  • Parhaan mahdollisen energiaratkaisun suunnittelu
  • Tarvittavien laitteiden investointi 
  • Laitteiden asennus, huolto sekä kunnossapito
  • Etävalvonta ja ympärivuorokautinen hälytyspäivystys
  • Jatkuva lämmöntuotannon optimointi, joka takaa mahdollisimman suuret säästöt

Kiinteistöjen lämmitys

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä!