Hinnastot

Kaasun hinnat käyttökohteiden ja sopimusten mukaan

Täältä löydät Auris Energian kaikki hinnastot kaasun lämmitys- ja liesikäyttöön. Hinnastot on jaoteltu sekä käyttökohteiden että sopimustyyppien mukaan, joten löydät helposti etsimäsi. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme – autamme mielellämme kaikissa kaasun hinnoitteluun liittyvissä asioissa!

Kotitaloudet

Hinnastot kaasun lämmitys- ja liesikäyttöön kuluttajille ja kotitalouksille.

Teollisuus ja kiinteistöt

Hinnastot kaasun käyttöön teollisuuden prosesseissa ja lämmityksessä. Teollisuuden tarpeisiin tarjoamme Tempo- ja TehoTempo-sopimuksia. Sopimustyyppi määräytyy käytettävien laitteiden tehon mukaan.

Tempo-hinnasto 2024 

Tempo on tarkoitettu pienteollisuuden ja kiinteistöjen lämmitykseen.

TehoTempo-hinnasto 2024

TehoTempo on tarkoitettu suurten teollisuuskiinteistöjen, kauppakeskusten ja prosessiteollisuuden lämmitykseen sekä kaukolämmön tuottajille.

TempoHuippu-hinnasto 2024

TempoHuippu soveltuu hyvin asiakkaille, joiden päälämmitysmuoto ei ole kaasu, vaan kaasu toimii esimerkiksi huippu- ja varalämmönlähteenä.

Ravintolat

Hinnasto kaasun liesikäyttöön ravintoloissa. Gourmet on kaasusopimus ravintoloille.

Taloyhtiöt

Hinnastot kaasun lämmitys- ja liesikäyttöön taloyhtiöissä.

LIESIKÄYTTÖ

Kotikokki 2-hinnasto 2024 

Kotikokki 2 perustuu kaasun kulutuksen yhteismittaukseen taloyhtiöissä. Jokaisesta yhteismittaukseen kuuluvasta huoneistosta veloitetaan kiinteä hinta, minkä lisäksi kaasun käyttö laskutetaan taloyhtiöltä etäluettavan mittarin lukemaan perustuen.

LÄMMITYSKÄYTTÖ

Tempo-hinnasto 2024

  • Tempo on tarkoitettu pienteollisuuden ja kiinteistöjen lämmitykseen.
  • Taloyhtiön laskutus kiinteistökohtainen: kaasun kulutus mitataan yhteismittauksen perusteella ja taloyhtiö saa yhden kaasulaskun, joka sisältää kaasun siirron (Auris Kaasunjakelu Oy) ja kaasun myynnin (Auris Kaasuenergia Oy).

Kaasun myyntiehdot, verkkopalveluehdot ja
liittymisehdot

Energiaviraston hyväksymät kaasun jakeluverkon yleiset liittymis- ja verkkopalveluehdot sekä kaasun yleiset vähittäismyyntiehdot on päivitetty vastaamaan vuoden alussa avautuneen kaasumarkkinan toimintatapoja. Päivitetyt ehdot tulivat voimaan 1.1.2020.

Auris Energia soveltaa Energiaviraston hyväksymiä yleisiä ehtoja sellaisenaan, täsmälleen Energiaviraston hyväksymässä muodossa, niin uusiin kuin vanhoihinkin sopimuksiin. Muutokset ehdoissa eivät edellytä asiakkailta toimenpiteitä.