Energiakustannusten vähentäminen

Kustannusten vähentäminen energiatehokkuudella

Energian hintataso on noussut Euroopassa merkittävästi energiakriisin myötä. Energiantehokkuudesta onkin tullut entistä tärkeämpää, kun energiakustannukset lisääntyvät, energiamarkkinoiden ennustaminen on haastavampaa ja ilmastoneutraaliustavoitteet kovenevat.

Autamme sinua ratkaisemaan kriittiset haasteet. Tarjoamme riippumatonta neuvontaa energiatehokkuuteen. Tehtävämme on kääntää energiatehokkuus ja päästövähennykset mitattaviksi liiketoimintahyödyiksi.

50%

vähemmän ostoenergiaa

Autamme asiakkaitamme energia- ja kustannustehokkuuden parantamisessa sekä vähennämme energiasta syntyviä päästöjä. Lupaamme tyypilliselle energiapalveluiden asiakkaalle 50 % vähennyksen CO2-päästöihin sekä ostoenergian määrään ensimmäisen yhteistyövuoden aikana.

Energia­tehokkuuslaskuri

Testaa, kuinka paljon voisimme vähentää energiakustannuksiasi. Lupaamme tyypilliselle energiapalveluasiakkaallemme 50 %:n vähennyksen ostoenergiaan sekä CO2-päästöihin jo ensimmäisen yhteistyövuoden aikana.

Valitse kohde:

Teollisuus

Tuotantotila, varastotila, muu liiketila

Kiinteistö

Taloyhtiö

"*" näyttää pakolliset kentät

Vaihe 1 / 4 – Energiamuodot

Energiamuodot

Mitä energiamuotoja teillä on nyt käytössä? (Voit valita useita)

Energiamuodot

Kustannussäästöjä energiankäytön optimoinnilla

Ukrainan sodan myötä energian hintataso on noussut Euroopassa merkittävästi. Yritysten liiketoiminnan turvaamiseksi energiakustannukset tulisi samaan aikaan minimoida mahdollisimman tehokkaasti.

Auris Energia yhdistelee tarjoomassaan useampaa eri energian tuotantomuotoa kunkin asiakkaan tavoitteiden pohjalta. Esimerkiksi yhdistämällä sähkön ja kaasun energiantuotannossa, voi saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Tällaisella energialähteiden yhdistelmällä voi hallita sähkömarkkinan erityispiirrettä, eli sähkön tuntihinnan määräytymistä kalleimman tuotantomuodon mukaan ja tästä seuraavia merkittäviä vuorokauden sisäisiä hintavaihteluita.

Tulevaisuuden energiaa, jo tänään

TUNNISTAMME PUHTAIMMAN ENERGIARATKAISUN

Teknologianeutraalina ja energiamuotoriippumattomana toimijana räätälöimme ratkaisumme jokaisen asiakkaan tilanteeseen ja tarpeisiin. Käytämme mm. lämpöpumppuja, energiankierrätystä, biokaasua sekä QHeatin uusiutuvaa geotermistä energiaa keskisyvillä lämpökaivoilla.

TARJOAMME SEN PALVELUNA

Teemme kaikki energiantuotantoon tarvittavat laiteinvestoinnit ja tarjoamme tuotetun energian palveluna. Osana avaimet käteen palveluitamme, vastaamme energiajärjestelmän valvonnasta, huollosta ja korjauksesta.

PARANNAMME ENERGIATEHOKKUUTTA

Autamme asiakkaitamme energia- ja kustannustehokkuuden parantamisessa sekä vähennämme energiasta syntyviä päästöjä.

Lupaamme tyypilliselle energiapalveluiden asiakkaalle 50 % vähennyksen CO2-päästöihin sekä ostoenergian määrään ensimmäisen yhteistyövuoden aikana.

AURIS ENERGIA ENERGIAKUMPPANINA

Tarjoamme jokaiselle yritykselle parhaan tavan vähentää päästöjä ja parantaa energiatehokkuutta. Tunnistamme, toimitamme ja optimoimme teknologia- ja energiamuotoriippumattomia ratkaisuja ja teemme vaaditut investoinnit.

ENERGIATEHOKKUUDEN PARANTAMISEEN KÄYTÄMME MM. NÄITÄ KEINOJA:

  • Energiankäytön alkukartoitus
  • Energiatehokkuuden optimointi
  • Ostoenergiamäärän optimointi
  • Energian käytön optimointi hintojen mukaan
  • Energiajärjestelmän käyttö, ylläpito ja huolto

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä!