Maakaasu

Maakaasu energianlähteenä

Monipuolinen kaasu on helppo ja tehokas valinta lämmitykseen tai teollisuuden prosessien energiaksi.

Monipuolinen kaasu on helppo, siisti ja tehokas. Maakaasu on myös puhdas energiamuoto. Energiasiirtymän aikana maakaasu on puhtain fossiilinen polttoaine, joka voidaan helposti dekarbonisoida.

Maakaasu

Maakaasu on lähes kokonaan metaanista koostuva kaasu, jota syntyy maan sisällä biomassan hajotessa. Se on fossiilisista polttoaineista vähäpäästöisin. Suomessa saatavilla olevaa maakaasua voidaan hyödyntää sähköntuotannossa ja lämmityksessä sellaisenaan. Maakaasusta voidaan jalostaa edelleen myös nesteytettyä maakaasua (LNG) ja paineistettua maakaasua (CNG).

Maakaasu on erinomainen energianlähde kaukolämmössä ja sähköntuotannossa, mutta se on suosittu myös teollisuuden prosesseissa, sillä se ei vaadi varastointia. Maakaasua voidaan käyttää myös edullisena polttoaineena liikenteessä, ja sitä on saatavilla kaasutankkausasemilla.

Miksi maakaasua Auris Energialta?

TUNNISTAMME

Tunnistamme tarpeisiisi sopivimman kaasutuotteen.

TARJOAMME

Tarjoamme aina asiakkaan kulutusprofiilin mukaan optimoidun kaasutarjouksen, sekä mahdollisuuden ostaa hinnankiinnityksiä tai kaasua indeksillämme.

TOIMITAMME

Toimitamme puhtainta mahdollista energiaa ja tarjoamme vankan kokemuksemme kaasunkäytön tehostamisesta, kaasumarkkinasta ja sen kehittymisestä.

OLEMME SUOMEN SUURIN MAAKAASUN JA BIOKAASUN MYYJÄ

Löydämme tarpeisiisi parhaan ja puhtaimman kaasuratkaisun ja tarjoamme vankan osaamisemme kaasumarkkinatilanteesta ja hinnoittelun ennakoitavuudesta. Lisäksi neuvomme energiatehokkuuden parantamisessa.

MYYMME MAA- JA BIOKAASUA:

  • Teollisuuden prosessikäyttöön
  • Asunto-osuuskunnille
  • Väliaikaiseen rakannusajan lämmitykseen
  • Kotitalouksille
  • Ravintoloille
  • Liikennekäyttöön kaasutankkausasemamme kautta

Tutustu maakaasun käyttöön

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä!