Taloyhtiön lämmitys kaasulla

Taloyhtiön lämmitys kaasulla

Auris Energian maa- ja biokaasu on ympäristöystävällinen ja edullinen valinta taloyhtiöiden lämmitykseen. Se on käytössä varma ja turvallinen, sillä se tulee taloyhtiöösi suoraan putkea pitkin. Kaasunjakeluverkkoon liittymistä kannattaa miettiä jo ennen rakentamista tai saneerauksen yhteydessä. Aloittamalla kaasun yhteismittauksen taloyhtiösi käyttää kaasua vieläkin edullisemmin.

Miksi valita kaasu taloyhtiölle?

Kaasu on erinomainen valinta taloyhtiöille, sillä se on:

TOIMITUSVARMA

Kaasu tulee putkea pitkin suoraan taloyhtiöösi, eikä jakeluverkkomme ei ole myöskään altis myrskyjen aiheuttamille sähkökatkoille tai kuljetushäiriöistä johtuville toimituskatkoille.

TURVALLINEN

Kaasu on turvallinen valinta, sillä se tulee putkea pitkin suoraan taloyhtiöösi. Nestekaasupullotkin jäävät historiaan.

SIISTI

Maakaasu on puhdas energiamuoto ja siksi vihreä valinta. Se on öljyä ja puuta vähäpäästöisempi eikä se sottaa tai vaadi nuohousta.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

Puhtaan maakaasun lisäksi taloyhtiölläsi on valittavana myös ympäristöystävällinen biokaasu, jolla voit korvata maakaasun. Biokaasu tuotetaan Suomessa kotitalouksien ja teollisuuden biohajoavista jätteistä, ja se on hiilineutraalia!

Liitä taloyhtiösi kaasunjakeluverkkoon

Maa- ja biokaasun voit ottaa käyttöön liittämällä taloyhtiösi alueesi kaasunjakeluverkkoon. Kokonaisten taloyhtiöiden kaasun käyttö voidaan toteuttaa yhteismittauksella, jolloin se tulee kaikille kotitalouksille edullisemmaksi. Yhteismittauksessa kaasua käyttävien kotitalouksien kulutus mitataan keskitetysti ja laskutetaan taloyhtiöltä, jolloin se tulee jokaisella kaasua käyttävälle kotitaloudelle edullisemmaksi.

YHTEISMITTAUKSEN ALOITTAMINEN ON HELPPOA:

1

TALOYHTIÖN PÄÄTÖS

Taloyhtiön päätös yhteismittauksen aloittamisesta. Voit ehdottaa taloyhtiön hallitukselle yhteismittaukseen siirtymisestä.

2

ILMOITUS AURIS ENERGIALLE

Hallituksen puheenjohtaja tai isännöitsijä voivat tehdä ilmoitukset Auris Energialle yhteismittauksen aloittamisesta joko

puhelimitse: 020 690 027
tai sähköpostitse:
asiakaspalvelu( at) aurisenergia.fi

3

MITTARIN ASENNUS

Yhteismittaukseen siirtymisen yhteydessä taloyhtiön kellariin, kaasuliittymän läheisyyteen, asennetaan kaasumittari ja etäluentalaite, joiden pohjalta taloyhtiötä laskutetaan.

4

HUONEKOHTAISTEN SOPIMUSTEN PÄÄTTÄMINEN

Taloyhtiön asuntokohtaiset kaasusopimuksen päätetään keskitetysti Auris Energian toimesta, minkä jälkeen kaasusopimus on jatkossa taloyhtiön nimissä.

5

KAASUNKULUTUKSEN LASKUTUS

Kaasun kulutus mitataan yhteismittauksen perusteella ja taloyhtiö saa yhden kaasulaskun, joka sisältää kaasun siirron ja kaasun myynnin. Lasku sisältää huoneistokohtaisen kiinteän maksun ja laskun kaasun kulutuksesta, joka jaetaan isännöitsijän toimesta kaikkien kaasua käyttävien kotitalouksien kesken.

6

ASTETTA EKOLOGISEMPI TALOYHTIÖ

Maakaasun lisäksi taloyhtiösi voi siirtyä ympäristöystävälliseen biokaasuun, joka tulee yhteismittauksella jopa maakaasua halvemmaksi. Biokaasun käyttö vaatii etäluettavan mittarin, jolla kaasun kulutusta voidaan seurata tunneittain.

Miksi kaasu Auris Energialta

Olemme Suomen suurin maakaasun ja biokaasun myyjä. Löydämme tarpeisiisi parhaan ja puhtaimman
kaasuratkaisun ja tarjoamme vankan osaamisemme kaasumarkkinatilanteesta ja hinnoittelun ennakoitavuudesta.
Lisäksi neuvomme energiatehokkuuden parantamisessa.

Taloyhtiön lämmitys kaasulla

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä!