Teollisuuden energiapalvelut

Olemme teollisuuden energiakumppani

Auris Energia on teollisuuden energiakumppani. Tehtävämme on kääntää
energiatehokkuus ja päästövähennykset mitattaviksi liiketoimintahyödyiksi.
Viemme yrityksiä lähemmäksi puhtaampaa huomista. Joka päivä.

Miten?

Tunnistamme jokaiselle asiakkaallemme puhtaimmat ja tehokkaimmat energiamuodot heidän nykytilanteensa ja tavoitteidensa pohjalta. Toimitamme energian palveluna energiatehokkuutta jatkuvasti parantaen. Olemme teknologiariippumaton energianmyyjä ja -jakelija, mikä mahdollistaa aidosti asiakkaan kannalta parhaan ratkaisun valitsemisen.

Mitä?

Teollisuuden palvelumme ovat kokonaisuuksia, joissa otamme vastuun kaikesta energiantuotantoon liittyvästä, aina laitteiston suunnittelusta ja hankinnasta ympärivuorokautiseen valvontaan sekä kunnossapitoon asti. Tuotamme teollisuusasiakkaillemme mm. höyryä, lämpöä ja jäähdytystä sekä varavoimaa ja paineilmaa.

Kenelle?

Nykyisistä teollisuusasiakkaistamme valtaosa on hyvin tunnettuja elintarviketeollisuuden toimijoita. Heillä on tuotannossaan käytettävälle höyrylle erittäin tiukat laatuvaatimukset. Lisäksi höyrylaitosten luotettavuus ja käytettävyys ovat heille äärimmäisen tärkeitä. Tyypillisen teollisuusasiakkaamme höyryteho on 2 ja 20 MW:n välillä, mutta toimitamme myös tuota isompia laitoksia.

Energiaoptimointi

Kaasuenergia

Energiantuotanto

Kaasuntankkaus yrityskortit