Kiinteistöjen hukkalämmön talteenotto

Kiinteistöjen hukkalämmön talteenotto

Energiakriisin aiheuttama kustannusten nousu nostaa myös kiinteistöjen energiakustannuksia. Autamme sinua parantamaan kiinteistöjesi energiatehokkuutta ja siten säästämään lämmityskustannuksissa. Ensimmäinen, joskus jopa ainut tarvittava, askel on valjastaa kiinteistöjesi ja toimitilojesi hukkaenergiat hyötykäyttöön.


Energiapalvelukohteissamme jopa 80%:ia lämmitysenergiasta saatetaan tuottaa ensisijaisesti kierrättämällä poistoilmalämpöä lämpöpumppujen avulla takaisin lämmityskiertoon. Näin ostoenergian määrä laskee.

Kiinteistöjen hukkalämmöt kierrätykseen

Auris Energian energiankierrätyksen ratkaisuja ei ole sidottu tiettyyn teknologiaan, vaan etsimme aina kuhunkin kohteeseen sopivimman tavan säästää ja tuottaa energiaa. Ensin hyödynnämme esimerkiksi kiinteistön jäähdytyksestä ja ilmanvaihdosta syntyvän hukkalämmön. Lisäksi käytämme muun muassa maan tai ulkoilman lämpöä.

Hybridilämmityskohteissamme lämmitysenergian tarpeesta 70–80 prosenttia tuotetaan yleensä lämpöpumpuilla.

70%-80%

tuotetaan yleensä lämpöpumpuilla

Energiapalvelukohteissamme jopa 80%:ia lämmitysenergiasta tuotetaan ensisijaisesti kierrättämällä poistoilmalämpöä lämpöpumppujen avulla takaisin lämmityskiertoon. Näin ostoenergian määrä laskee.

Kohotamme kohteidesi lämmityksen energiatehokkuuden huippuunsa ja vastaamme lämmitysjärjestelmän toimivuudesta 24/7. Tarjoamme palveluamme yrityksille ja isoille asunto-osakeyhtiöille.

Taloyhtiöille tarjoamme myös ilmanvaihdon talteenoton tehostamista.

Tarjoamme tulevaisuuden energiaratkaisut

TUNNISTAMME PUHTAIMMAN ENERGIARATKAISUN

Teknologianeutraalina ja energiamuotoriippumattomana toimijana räätälöimme ratkaisumme jokaisen asiakkaan tilanteeseen ja tarpeisiin. Käytämme mm. lämpöpumppuja, energiankierrätystä, biokaasua sekä QHeatin uusiutuvaa geotermistä energiaa keskisyvillä lämpökaivoilla.

TARJOAMME SEN PALVELUNA

Teemme kaikki tarvittavat laiteinvestoinnit ja tarjoamme tuotetun energian palveluna. Osana avaimet käteen ratkaisuitamme, vastaamme energiajärjestelmän valvonnasta, huollosta ja korjauksesta.

PARANNAMME ENERGIATEHOKKUUTTA

utamme asiakkaitamme energia- ja kustannustehokkuuden parantamisessa sekä vähennämme energiasta syntyviä päästöjä.

Lupaamme tyypilliselle Energiapalveluiden asiakkaalle 50 % vähennyksen CO2 päästöihin sekä ostoenergian määrään ensimmäisen yhteistyövuoden aikana.

SAAT TEHOKASTA ENERGIAA, HELPOSTI JA ILMAN INVESTOINTEJA

Teemme kaikki lämmityksesi energiatehokkuuden kasvattamiseen tarvittavat investoinnit puolestasi, eikä sinun tarvitse sitoa omaa pääomaasi energiaremontin toteutukseen. Kaikki riskit niin
toteutus- kuin käyttövaiheessa ovat meidän.

Sinä saat energiatehokkaasti tuotettua lämpöä, päästö- ja kustannussäästöillä. Aina etukäteen sovitulla hinnalla. Huolehdimme kiinteistöjesi lämmitysjärjestelmän toimivuudesta koko sopimuskauden ajan.

KIINTEISTÖJEN ENERGIANTUOTANTOON JA ENERGIATEHOKKUUDEN PARANTAMISEEN KÄYTÄMME MM. NÄITÄ KEINOJA:

  • Energiankäytön alkukartoitus
  • Lämmitysjärjestelmän ja -laitteiden investoinnit
  • Energiatehokkuuden optimointi
  • Ostoenergiamäärän optimointi
  • Lämmitysjärjestelmän ja lämmöntuotannon valvonta
  • Lämmitysjärjestelmän käyttö, ylläpito ja huolto

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä!