Elintarvike­valmistaja

Pääkaupunkiseutu

Elintarviketehtaan höyryntuotanto maa- ja biokaasulla

Auris Energia toimittaa kaiken suuren elintarvikevalmistajan pääkaupunkiseudulla sijaitsevalla tehtaallaan käyttämän höyryn. Tarve ei olekaan ihan pieni, sillä kyseisellä tehtaalla valmistuu joka vuosi miljoonia kilogrammoja aterioita sekä lihatuotteita.

”Tämä yritys on merkittävimpiä suomalaisia elintarvikkeiden tuottajia. On erittäin olennaista, että heidän tuotantonsa pyörii jatkuvasti, jolloin myös höyrylaitoksen on oltava luotettava ja sen käytettävyyden korkea”, Auris Energian myyntipäällikkö Jarkko Kuningas kertoo.

”Elintarviketeollisuudessa olennainen vaatimus on lisäksi höyrynpuhtaus.”

Tämän kaiken Auris Energia toimittaa avaimet käteen -palveluna, jossa asiakkaan rooliksi jää keskittyä omaan liiketoimintaansa.

Faktat

1

Elintarviketehdas pääkaupunkiseudulla

2

Tuotannossa tarvittava höyry tuotetaan maa- ja biokaasulla

3

Kaksi 6,5 megawatin höyrykattilaa

Tarpeisiin sopiva palvelu

”Auris on onnistunut vastamaan tarpeisiimme hyvin, ja käytettävyys on ollut vaatimallamme tasolla”, asiakkaan kunnossapitopäällikkö kertoo.

Asiakkaan tuotannossaan tarvitsema höyry tuotetaan kahdella 6,5 megawatin höyrykattilalla, joiden polttoaineina käytetään bio- ja maakaasua.

”Yhteistyössä asiakkaan kanssa olemme optimoineet höyryntuotannon niin, että sen hyötysuhde on erittäin korkea. Täten olemme asiakkaillemme myös energiatehokas kumppani”, Kuningas kertoo.

”Auris Energian kanssa palvelu, yhteydenpito ja raportointi on ollut kiitettävää, myös harvoissa ongelmatilanteissa”, asiakkaan kunnossapitopäällikkö toteaa.

Tutustu menestystarinoihimme