Suuri makeis­valmistaja Etelä-Suomessa

Makeisvalmistaja

Makeistehtaan höyryntuotanto maa- ja biokaasulla

Auris Energian ammattitaitoon luottaa myös eräs Suomen suurimmista makeisvalmistajista.

Auris Energia toimittaa kyseiselle valmistajalle kaiken sen tehdasalueella käytettävän höyryn, aluelämmön, paineilman sekä varavoiman.

Tämä tapahtuu avaimet käteen -mallilla, jossa asiakas keskittyy omaan liiketoimintaansa ja luottaa energiantuotannon Auris Energian osaaviin käsiin.

Palveluun kuuluvat laitosinvestoinnin lisäksi paineastioiden käytönvalvonta, huolto ja kunnossapito, etävalvonta ja päivittäiset käyttötoimenpiteet sekä ympärivuorokautinen hälytyspäivystys.

Faktat

1

Elintarviketehtaan höyryntuotanto

2

9,9 megawatin höyrykattila

3

Höyryntuotanto maa- ja biokaasulla

Auris Energia täyttää elintarviketeollisuuden korkeat vaatimukset

Kuten aina elintarviketeollisuudessa, on höyrynpuhtauden tässäkin kohteessa oltava korkealla tasolla, kuten myös sitä tuottavan laitoksen käytettävyyden.

Makeisvalmistajan prosesseissaan tarvitseman höyryn Auris Energia tuottaa kahdella omistamallaan 9,9 megawatin höyrykattilalla, joiden polttoaineina toimivat bio- ja maakaasu.

Höyryntuotantoprosessin hyötysuhde on Auris Energialle tyypilliseen tapaan optimoitu erittäin korkeaksi. Kun höyry tuotetaan biokaasulla, on se kaiken lisäksi täysin hiilineutraalia.

Auris Energialle on ylpeyden aihe, ettei asiakas maksa turhasta energiankäytöstä. Siksi etsimme jatkuvasti keinoja säästää energiaa ja kierrättää sitä sekä vähentää energiantuotannon päästöjä.

Tutustu menestystarinoihimme