Auris Energian ja Haminan Energian välinen yrityskauppa on toteutunut – Kaupalla ei ole välittömiä vaikutuksia asiakkaille

Auris Energia Oy on 1.2. toteutuneella osakekaupalla ostanut Haminan Energia -konserniin kuuluvan Haminan Kaasuverkko Oy:n. Auris on lisäksi samana päivänä toteutuneella liiketoimintakaupalla ostanut Haminan Energia -konsernin kaasunmyynnin hinnastoasiakkaiden liiketoiminnan.

Auris Energia on Suomen suurin kaasun jakelu- ja vähittäismyyntiyhtiö. Konsernilla on yli 1 000 kilometriä kaasunjakeluverkkoa sekä yli 25 000 kaasuasiakasta.

Haminan Energia tuottaa Aurikselle siirtyvien asiakkaiden asiakaspalvelun ja laskutuksen toukokuuhun saakka

Kaasunjakelu ja kaasunmyynti Haminan alueella jatkuvat normaalisti.

Haminan Energia tuottaa Auris Energialle siirtyvien asiakkaiden asiakaspalvelun ja laskutuksen 30.4. asti, joten asiakaspalvelun yhteystiedot pysyvät toistaiseksi ennallaan.

Asiakaspalvelu ja laskutus siirtyvät Auris Energialle 1.5.2023 alkaen. Auris lähettää tästä erikseen tietopaketin kaikille siirtyville asiakkaille, mutta siirtymä ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä.

Lämpimästi tervetuloa Auris Energian asiakkaaksi!

Lisätietoa:

Auris Energia -konsernin toimitusjohtaja Mika Paloranta, mika.paloranta@aurisenergia.fi

Haminan Energia -konsernin toimitusjohtajan sijainen, Kalevi Mattila, kalevi.mattila@haminanenergia.fi

Auris Energia on suomalainen innovatiivinen ja ketterä energia-alan konserni. Myymme maa- ja biokaasua sekä energiapalveluita. Auris Kaasuenergia myy kaasuja ja Auris Kaasunjakelu jakelee niitä. Auris Energiapalvelut tarjoaa moderneja teollisuuden sekä kiinteistöjen lämpö- ja höyrypalveluita ja muita energiapalveluita. Geotermisen energian edelläkävijä, QHeat Oy, on osakkuusyhtiömme, ja tarjoamme myös QHeatin ratkaisuja palveluna. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 100 miljoonaa euroa.

Haminan Energia on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiakonserni. Haminan Energia on uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostaa erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen. Yhtiö etsii jatkuvasti uusia energiaratkaisuja ja keinoja tuottaa lämpöä ja energiaa kestävästi.