Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson alueen myyntipäällikkönä aloitti Jarkko Kuningas

Kouvolasta lähtöisin oleva Jarkko Kuningas teki vuonna loikan 2009 rakennusalalle ja erikoistui siellä talotekniikkaan ja energiamaailmaan. Viime vuodet ovat kuluneet teknisen kaupan ja projektimyynnin parissa. Suomen Kaasuenergialla Jarkko Kuningas aloitti huhtikuussa myyntipäällikkönä ja hänen tehtäviinsä kuuluu vahvasti erilaiset lämmitysratkaisumallit ja varsinkin niiden hybridimuodot.

Vastuualueellaan Kuninkaalla on Päijät-Häme ja Kymenlaakso. ”Vastaan omaan alueeni kaikista asiakasryhmistä, kaasun myynnistä ja kaasuliittymistä sekä erilaisista lämmityspuolen ratkaisuista, kuten perinteisistä kaasukattilohin pohjautuvista ratkaisuista sekä tulevaisuuden lämpöpumppuja hyödyntävistä ratkaisuista, jossa kaasulla on sitten rooli lämmityshuippujen tai käyttöveden teossa”, Jarkko Kuningas kuvailee.

Biokaasu tuo tehoa ympäristöystävällisesti

Kuninkaan mukaan kaasu on monipuolinen ja helppo energiamuoto. ”Kaasulla voi tehdä monenlaisia asioita, se sopii niin lämmitykseen kuin teollisuuden prosesseihinkin. Kaasusta saadaan paljon tehoja nopeasti eikä sitä tarvitse varastoida, kun kaasua saa putkesta aina tarvittaessa. Pidän kaasua kustannustehokkaana energiana”, Kuningas sanoo.

Erityisesti biokaasussa on Kuninkaan mielestä monia mahdollisuuksia. ”Esimerkiksi yhdistämällä lämpöpumpun ja biokaasun pystytään tekemään energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Biokaasulla saadaan täysin puhtaita lämmitysratkaisuja tehokkuudesta tinkimättä”, Kuningas toteaa.

Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme.