Haemme energiakaupan asiantuntijaa / salkunhoitajaa

Espoon toimipisteeseemme haetaan maakaasun ja biokaasun myyntiin ja hankintaan energiakaupan asiantuntijaa/salkunhoitajaa.

Olet energia-alan ammattilainen. Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus energia-alalta ja soveltuva teknisen tai kaupallisen alan korkeakoulututkinto. Voit olla myös äskettäin hyvillä arvosanoilla valmistunut tai pian valmistumassa oleva DI tai KTM, jos sinulla on relevanttia energiamarkkinoiden osaamista ja kokemusta fyysisten tai finanssituotteiden kaupankäynnistä energiamarkkinoilla.

Tehtäväsi sisältää Suomen Kaasuenergian noin 1 TWh (fyysinen toimitus vuosittain) osto- ja myyntisalkunhallinnan pienessä tiimissä. Olemme pieni ja ketterä yritys, joten tehtäväsi ovat moninaiset: osallistut sopimusten hallintaan, analyysien laatimiseen, kaasun myynnin tuoterakenteen kehittämiseen ja tietysti myös varsinaiseen kaasukaupan päivittäiseen käymiseen spot-kaupasta tulevien vuosien johdannaiskauppaan.

Eduksesi luetaan kokemus maakaasusta ja maakaasumarkkinoista, mutta myös sähkömarkkinan tuntemus ja sähkökaupan kokemus sopii hyvin tehtävään. Odotamme sinulta näyttöjä itsenäisestä vastuunotosta ja kykyä pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn.

Perusedellytyksinä tehtävässä menestymiseen ovat hyvä Excel-osaaminen ja sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.
Tarjoamme mielenkiintoisen vakituisen tehtävän lisäksi näköalapaikan pian aukeaviin kaasumarkkinoihin, reilun työilmapiirin ja hyvät työsuhde-edut. Espoon toimistomme sijaitsee  hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lisätietoja tehtävästä antavat Pekka Karinen p. 040 739 1388 ja Mika Paloranta p. 050 4524 138. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si sähköpostitse viimeistään 28.6.2019 mennessä Laura Piiparille Suomen Kaasuenergian sähköpostiin etunimi.sukunimi( at) aurisenergia.fi.