Olemme Suomen suurin maa- ja biokaasun tarjoaja

Auris Energia 

Olemme Suomen suurin kaasunmyyntiyhtiö ja kokenut asiantuntija kaasumarkkinassa, energiakulutuksen optimoinnissa ja energiasta koituvien päästöjen vähentämisessä. Löydämme asiakkaidemme tarpeisiin parhaan ja puhtaimman kaasuratkaisun ja tarjoamme heille vankan osaamisemme kaasumarkkinatilanteesta ja hinnoittelun ennakoitavuudesta. Lisäksi neuvomme energiatehokkuuden parantamisessa. Myymme maa- ja biokaasua muun muassa teollisuuden prosessikäyttöön, asunto-osuuskunnille, kotitalouksille sekä liikennekäyttöön kaasutankkausasemamme kautta.  

Maakaasu energianlähteenä

Monipuolinen kaasu on helppo ja tehokas valinta lämmitykseen tai teollisuuden prosessien energiaksi.

Monipuolinen kaasu on helppo, siisti ja tehokas. Maakaasu on myös puhdas energiamuoto. Energiasiirtymän aikana maakaasu on puhtain fossiilinen polttoaine, joka voidaan helposti dekarbonisoida.

Maakaasu

Maakaasu on lähes kokonaan metaanista koostuva kaasu, jota syntyy maan sisällä biomassan hajotessa. Se on fossiilisista polttoaineista vähäpäästöisin. Suomessa saatavilla olevaa maakaasua voidaan hyödyntää sähköntuotannossa ja lämmityksessä sellaisenaan. Maakaasusta voidaan jalostaa edelleen myös nesteytettyä maakaasua (LNG) ja paineistettua maakaasua (CNG).

Maakaasu on erinomainen energianlähde kaukolämmössä ja sähköntuotannossa, mutta se on suosittu myös teollisuuden prosesseissa, sillä se ei vaadi varastointia. Maakaasua voidaan käyttää myös edullisena polttoaineena liikenteessä, ja sitä on saatavilla kaasutankkausasemilla.

0%

CO2 -päästöjä, hiilineutraalius välittömästi

Ota yhteyttä

Biokaasu

Biokaasu on hiilineutraali energiamuoto, sillä sitä voidaan valmistaa lähes mistä tahansa eloperäisestä raaka-aineesta. Tällaisia raaka-aineita ovat muun muassa biojäte, jätevesiliete, lanta ja teollisuuden ylijäämäjäte. Suurin potentiaali on kuitenkin peltobiomassassa, jota valmistetaan muun muassa viljelykasvien syömäkelvottomista osista.

Biokaasun tuotantoon tarvittavat raaka-aineet kuljetetaan biokaasulaitokselle, missä niistä tehdään ympäristöystävällistä ja hiilineutraalia biokaasua.

Maakaasusta biokaasuun

Yrityksesi voi vaihtaa maakaasun helposti ympäristöystävälliseen ja hiilineutraaliin biokaasuun. Voit käyttää kaasua yrityksesi prosesseissa ja lämmityksessä aivan kuten ennenkin, sillä biokaasu vastaa ominaisuuksiltaan maakaasua. Samat laitteet ja infrastruktuuri sopivat usein myös biokaasulle, joten muutostöille ei yleensä ole tarvetta.

Voit korvata maakaasun biokaasulla joko kokonaan tai vain osittain. Katso alla olevalla laskurilla, kuinka paljon voit vähentää CO2 -päästöjä korvaamalla osan kaasusta biokaasulla.

Miksi kaasua Auris Energialta?

TUNNISTAMME

Tunnistamme tarpeisiisi sopivimman kaasutuotteen.

TARJOAMME

Tarjoamme aina asiakkaan kulutusprofiilin mukaan optimoidun kaasutarjouksen, sekä mahdollisuuden ostaa hinnankiinnityksiä tai kaasua indeksillämme.

TOIMITAMME

Toimitamme puhtainta mahdollista energiaa ja tarjoamme vankan kokemuksemme kaasunkäytön tehostamisesta, kaasumarkkinasta ja sen kehittymisestä.

OLEMME SUOMEN SUURIN MAAKAASUN JA BIOKAASUN MYYJÄ

Löydämme tarpeisiisi parhaan ja puhtaimman kaasuratkaisun ja tarjoamme vankan osaamisemme kaasumarkkinatilanteesta ja hinnoittelun ennakoitavuudesta. Lisäksi neuvomme energiatehokkuuden parantamisessa.

MYYMME MAA- JA BIOKAASUA:

  • Teollisuuden prosessikäyttöön
  • Asunto-osuuskunnille
  • Väliaikaiseen rakannusajan lämmitykseen
  • Kotitalouksille
  • Ravintoloille
  • Liikennekäyttöön kaasutankkausasemamme kautta

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä!