Auris Energia on ostanut Nivoksen kaasunjakeluliiketoiminnan

Nivos-konserniin kuuluvan Nivos Verkot Oy:n kaasunjakeluliiketoiminta on siirtynyt Auris Energia -konsernin tytäryhtiö Auris Kaasunjakelu Oy:lle 1.11.2022 toteutuneella liiketoimintakaupalla.

Auris Energia on Suomen suurin kaasun jakelu- ja vähittäismyyntiyhtiö. Konsernilla on yli 1 000 kilometriä kaasunjakeluverkkoa sekä reilut 25 000 kaasuasiakasta. Auris Energia on jo aiemmin ostanut Nivos-konsernin kaasunmyyntiliiketoiminnan.

Kaasunjakelu Mäntsälän alueella jatkuu normaalisti

Liiketoimintakaupalla ei ole välittömiä vaikutuksia Nivos Verkot Oy:n asiakkaille. Kaasunjakelu alueella jatkuu normaalisti.

Lisäksi Nivos tuottaa Auris Energialle siirtyvien kaasunjakeluasiakkaiden asiakaspalvelun ja laskutuksen toistaiseksi, joten asiakaspalvelun yhteystiedot pysyvät toistaiseksi ennallaan.

Auris Energia tiedottaa asiakkaille erikseen, kun siirtymäaika päättyy ja palveluidentuottaja vaihtuu. Tämän jälkeen laskutus ja asiakaspalvelu siirtyvät Auris Energialle automaattisesti, ilman asiakkaiden toimenpiteitä.

Lämpimästi tervetuloa Auris Energian asiakkaaksi!

Lisätietoa:

Auris Energian toimitusjohtaja Mika Paloranta, mika.paloranta@aurisenergia.fi
Nivos-konsernin toimitusjohtaja Marko Ahl, marko.ahl@nivos.fi

Nivos Verkot on vuonna 2019 perustetun Nivos-konsernin tytäryhtiö. Nivos-konserni toimii Mäntsälän alueella ja toimittaa asiakkailleen muun muassa sähköä, kaukolämpöä, vettä ja laajakaistaliittymiä. Nivos-konsernin vuoden 2020 liikevaihto oli noin 25 miljoonaa euroa ja asiakasmäärä 17 000.

Auris Energia on suomalainen energia-alan konserni, joka myy ja toimittaa maa- ja biokaasua sekä lämpöpalveluita. Auris Energian liiketoiminta jakautuu kolmeen yhtiöön. Auris Kaasuenergia vastaa kaasun myynnistä, Auris Kaasunjakelu kaasunjakelusta sekä Auris Energiapalvelut teollisuuden ja kiinteistöjen lämpöpalveluista. Vuonna 2021 yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 100 miljoonaa euroa.