Ota käyttöön ilmastoystävällinen digipostilaatikko Kivra

Kivra on kuluttajille suunnattu, helppokäyttöinen digipostilaatikko ja mobiiliarkisto sujuvaan arjen asiointiin. Kivra-palvelulla vastaanotat, maksat ja arkistoit laskuja ja muita dokumentteja automaattisesti kaikilta palveluun liittyneiltä yrityksiltä. Kivralla laskujen maksaminen käy helposti suoraan pankkitililtäsi ja laskut arkistoituvat automaattisesti kunkin yrityksen nimellä varustettuun kansioon.

Palveluun voit vastaanottamiesi dokumenttien lisäksi myös helposti arkistoida muita omia dokumentteja, kuten takuukuitteja tai sopimuksia. Kivra palveluna on käyttäjilleen ilmainen.

Voit Käyttää Kivraa joko lataamalla puhelimesi sovelluskaupasta ilmainen Kivra- sovelluksen puhelimeesi tai rekisteröitymällä verkkoversioon osoitteessa kivra.fi.

Näin otat Kivran käyttöösi:

  1. Lataa Kivra-sovellus puhelimeesi tai mene osoitteeseen kivra.fi
  2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
  3. Valmista! Saat seuraavan laskusi sähköisesti Kivraan

Saat jatkossa viestin uuden laskun saapuessa sekä eräpäivän lähestyessä joko puhelimeesi tai sähköpostiisi.

Ota Kivra käyttöösi nyt ja osallistu arvontaan!

Ottamalla digipostipalvelu Kivran käyttöösi nyt, osallistut ilahduttavien design-lahjakorttien arvontaan.

Arvomme Kaikkien 31.12.2020 mennessä Kivran käyttöön ottaneiden asiakkaidemme kesken 3×100 euron lahjakortteja Finnish Design Shop -verkkokauppaan.

Arvonta suoritetaan 11.1.2021. Voittaneille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Arvontaan osallistuvat automaattisesti sekä uudet, että nykyiset asiakkaamme, joilla on sähköisenä laskutuskanava 31.12.2020 Kivra laskutustiedoissa.

Arvonnan säännöt:

Arvonnan järjestää Suomen Kaasuenergia. Kampanja-aika 1.11.-31.12.2020. Arvonta suoritetaan 11.1.2021 kaikkien Suomen Kaasuenergian asiakkaiden kesken, joilla on Kivra käytössä 31.12.2020 laskutuskanavana Suomen Kaasuenergian laskutusjärjestelmässä. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, joko puhelimitse tai sähköpostilla.  Mikäli emme tavoita voittajaa 14 vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Palkintoina arvonnassa on 3×100 euron lahjakortteja Finnish Design Shop – verkkokauppaan. Lahjakortteja ei voi vaihtaa ja niitä ei voi saada rahana. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisveron maksamisesta.