Vuoden 2024 päivitetyt hinnastot on julkaistu

Olemme päivittäneet sivuillemme 1.1.2024 voimaan tulleet kaasun jakelun sekä myynnin hinnastot. Uudet hinnastot on postitettu nykyisille asiakkaillemme marraskuun lopussa, ja päivitetyt versiot niistä löytyvät nyt myös hinnastot-sivuiltamme.

Viimeisin versio hinnastoista on verkkosivuillamme

Keskeinen eroavaisuus marraskuussa postittamissamme ja kotisivuillamme nyt julkaistussa hinnastoissa koskee kaasun siirtoverkkoyhtiö Gasgrid Finland Oy:n hinnoittelua.

  • Gasgrid Finland vahvisti vuoden 2024 kapasiteettimaksunsa tason 1.12.2023. Täten emme voineet ottaa sen muuttumisen vaikutusta huomioon asiakkaillemme marraskuussa postittamissamme hinnastoissa. Sivuillamme nyt julkaistuissa hinnastoissa muutos on otettu huomioon.
  • Kapasiteettimaksu on viranomaismaksun kaltainen maksu, jonka Auris Energia maksaa siirtoverkkoyhtiölle kapasiteetista syöttöpisteessä, ottovyöhykkeellä, ottopisteissä, biokaasun virtuaalisessa syöttöpisteessä ja LNG:n virtuaalisessa syöttöpisteessä, eli useissa eri siirtoverkon käyttöpisteissä. Täten maksu on myös osa meiltä ostamanne kaasun hinnoittelua.
  • Vuodelle 2024 Gasgrid päätti kohottaa kapasiteettimaksunsa tasoa. Kapasiteettimaksun korotus johtuu Gasgridin mukaan kaasun alentuneista käyttömääristä sekä muun muassa Balticconnector-meriputken rikkoutumisesta ja korjaamisen aiheuttamista kuluista.
  • Gasgridin perimien maksujen muutoksista on lisää tietoa heidän omilla sivuillaan täällä: https://gasgrid.fi/2023/12/01/siirto-ja-palveluhinnasto-vuodelle-2024-julkaistu/

Asiakaspalvelumme auttaa arkisin

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään mahdollisiin tiedusteluihinne arkisin klo 8–16. Uudenvuodenpäivänä 1.1. asiakaspalvelumme on kuitenkin suljettuna.

Asiakaspalvelumme puhelinnumero on 020 690 027 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@aurisenergia.fi.