Uusi yritysilme ja muutoksia asiakaspalvelun yhteystiedoissa

Vuoden 2018 alusta alkaen maa- ja biokaasun vähittäismyynti ja jakelu toimivat Suomen Kaasuenergian nimen alla. Uusi ilmeemme näkyy niin uudistetuilla nettisivuilla, laskutuksessa kuin tiedotteissa.

Yhtenäistämisen myötä haluamme panostaa entistä kattavampaan ja sujuvampaan asiakaspalveluun. Laajennamme asiakaspalveluamme asteittain. Vuoden aikana asiakaspalvelumme aukioloajat muuttuvat nykyistä asiakasystävällisemmiksi ja otamme käyttöön uusia palvelukanavia. Ilmoitamme uudistuksista tarkemmin kevään ja kesän aikana.

Laskutuksessa uusi ilme

Helmikuussa ja sen jälkeen saapuvat laskut tulevat olemaan Suomen Kaasuenergian ilmeen mukaisia. Uudesta ilmeestä huolimatta kaasun myynti ja siirto tullaan edelleen laskuttamaan Auris Kaasunjakelu Oy:n kautta. Lämpöasiakkaiden laskut tulevat edelleen Auris Energiaratkaisu Oy:ltä. Uusi laskunlukuohje toimitetaan postitse, mutta se tulee saataville myös nettisivuillemme.

Asiakaspalvelumme yhteystiedot muuttuvat 1.2.2018

Asiakaspalvelumme toimittaja vaihtuu 1.2.2018 ja näin ollen myös asiakaspalvelumme yhteystiedot muuttuvat.

Jatkossa tavoitat meidät sekä kuluttaja- että yritysasioissa joko puhelimitse 020 690 027 tai sähköpostitse asiakaspalvelu( at) aurisenergia.fi. Puhelut ovat jatkossa maksullisia.

Puheluista peritään paikallisverkkomaksu tai matkapuhelumaksu riippuen siitä, soittaako lanka- vai matkapuhelinnumerosta. Asiakaspalvelumme palvelee normaaliin tapaan arkipäivisin klo 8-17.

Voit olla yhteydessä meihin myös nettisivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Nettisivuillamme ovat myös lomakkeet muuttoilmoituksen tekoa ja mittarilukeman ilmoittamista varten.