Timo Immonen on Auriksen uusi projektipäällikkö

Timo Immonen aloitti projektipäällikkönä Auris Energiaratkaisuilla heinäkuussa. Timo on sopeutunut loistavasti uuteen rooliinsa, ja päässyt nopeasti kiinni käynnissä oleviin projekteihin.

“On ollut mukava huomata, miten hyvin minut on otettu työporukkaan mukaan. Seitsemän vuoden kokemus urakointipuolelta on ehdottomasti eduksi tässä työssä”, Timo kertoo.

Opinnot edistyvät monipuolisen työn ohessa

Timo vastaa Auriksen energiapalveluasiakkaille toteutettujen projektien suunnittelusta, toteutuksesta sekä valvonnasta. Monipuolisessa tehtävässä on sopivassa suhteessa niin toimisto- kuin kenttätyötä.

Työn ohella Timo opiskelee talotekniikan insinööriksi (AMK) Mikkelin Xamkissa. Opiskelua on takana jo vuoden verran.

“Olen erittäin tyytyväinen, että uusi työni mahdollistaa insinööriopintojeni edistämisen. Tutkinto on ollut pitkäaikainen haaveeni, ja opiskelu tukee hyvin tässä työssä menestymistä.”

Osaava henkilöstö tuottaa asiakkaalle parhaan hyödyn

Auriksen projektien tärkein tavoite on aina tarjota kullekin asiakkaalle juuri tälle paras ja kustannustehokkain tapa tuottaa energiaa. Tämän tavoitteen saavuttaminen edellyttää henkilökunnaltamme vahvaa energiatekniikan osaamista sekä asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä.

”Projektipäällikkönä pääsen vaikuttamaan energiapalvelujemme projekteihin jo heti suunnitteluvaiheessa. Erityisesti käytetyn energiamuodon vaihtaminen on nyt monen yrityksen mielessä. On hienoa auttaa asiakkaitamme tässä asiassa ja valita energiatehokkaimmat ratkaisut heidän käyttöönsä”, Timo kertoo.