Tee kiinteistöjesi lämmityksestä hiilineutraalia jo nyt – Investointitukea ja valmis paketti tulevaisuuden energiaan siirtymiseen tarjolla

Haluaisitko tehdä kiinteistöjesi lämmityksestä lähes hiilivapaata, jo tänään? Auris Energiaratkaisut (Auris) ja QHeat tarjoavat sinulle helpon ratkaisun päästöttömään lämmöntuotantoon siirtymiseen.

Suomen Kestävän kasvun ohjelman energiainvestointitukien ensimmäinen haku on käynnissä 4.3.2022 asti. Rahoitusta on saatavilla esimerkiksi energiainfrastruktuurihankkeisiin, uuteen energiateknologiaan sekä teollisuuden prosessien sähköistämiseen ja hiilidioksidipäästöjen pienentämiseen.

Energiatukea on tarjolla yli viiden miljoonan euron hankkeisiin, jopa 45 prosenttia hankkeen vaatimasta kokonaisinvestoinnista. Auris ja QHeat etsivät nyt kiinteistönomistajia kumppaneiksi hakemaan rahoitusta hiilineutraaliin lämmöntuotantoon siirtymiseen.

Kiinteistönomistaja, teemme siirtymäsi puhtaaseen energiaan helpoksi!

Auris Energiaratkaisut ja QHeat vievät kiinteistöjesi lämmöntuotannon päästöttömään tulevaisuuteen, yhdessä.

Auris toimii hankkeessa energiapalvelukumppanina, joka vastaa kaikista kiinteistöjesi energiaremontteihin tarvittavista investoinneista. Sinun ei siis tarvitse sitoa omaa pääomaasi hankkeiseen, vaan maksat vain käyttämästäsi lämmöstä. Auris hakee hankkeille puolestasi myös Kestävän kasvun ohjelman mukaisen energiainvestointituen.

QHeat on hankkeessa teknologiatoimittajana ja toteuttaa kiinteistöösi ainutlaatuiset, patentoidut, keskisyvät lämpökaivonsa. Yhden keskisyvän lämpökaivon vuosituotanto on noin 1 gigawattituntia. Sen avulla voidaan siis tuottaa jopa kokonaisen korttelin lämmitys tai jäähdytys sekä energian kausivarastointi, lähes täysin päästöttömästi.

Kiinteistönomistaja, tartu tilaisuuteen ja ota käyttöösi tulevaisuuden energiaratkaisu jo tänään! Ota yhteyttä ja kerro kiinnostuksestasi, me hoidamme loput.

Auris Energiaratkaisut: Perttu Lahtinen, toimitusjohtaja, +358 4771 8908
QHeat: Erika Salmenvaara, toimitusjohtaja, +358 40083 1551