Suomen Kaasuenergia ostaa Vantaan Energian kaasu- ja höyryliiketoiminnan

Vantaan Energia Oy on myynyt maakaasu- ja höyryliiketoiminnat kokonaisuudessaan Suomen Kaasuenergialle.

Suomen Kaasuenergia Oy hoitaa jatkossa maakaasun myyntiä Vantaalla, Auris Kaasunjakelu Oy vastaa kaasun siirrosta ja Auris Energiaratkaisut Oy:n ottaa vastuulleen höyryn toimitukset yritysasiakkaille.Maakaasun toimittaja vaihtuu 1.8.2019 alkaen. Asiakkaille muutos ei aiheuta toimenpiteitä.

”Uskomme vahvasti, että tulevassa markkinatilanteessa Suomen Kaasuenergia pystyy tarjoamaan asiakkaillemme parhaan palvelun ja kilpailukykyiset hinnat”, kertoo Vantaan Energian toimitusjohtaja Jukka Toivonen.”Suomen Kaasuenergia kasvaa ja pystyy liiketoimintakaupan myötä vastaamaan avautuvan markkinan haasteisiin ja asiakkaiden tarpeisiin entistäkin paremmin”, sanoo Suomen Kaasuenergian toimitusjohtaja Mika Paloranta.

Maakaasumarkkinalaki muuttuu ja myynti vapautuu kilpailulle 1.1.2020. Muutos olisi vaatinut Vantaan Energialta vahvaa panostusta maakaasuliiketoiminnan kehittämiseen. Uudessa kilpailutilanteessa isot maakaasuun keskittyvät toimijat pystyvät tarjoamaan maakaasupalveluja tehokkaammin ja edullisemmin. Suomen Kaasuenergia on suurin alan toimija Suomessa ja vastaa kaasun toimituksesta 19 paikkakunnalla Etelä-Suomessa.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Mika Paloranta 050 452 4138