Rekry: Auris Energiaratkaisut etsii kasvavaan joukkoonsa myyntipäällikköä

Auris Energiaratkaisut, joka on Suomen Kaasuenergia –konserniin kuuluva energiapalveluyritys, etsii kasvavaan joukkoonsa uutta myyntipäällikköä. Tehtävässä pääset vauhdittamaan kiinteistöjen lämmityksen sähköistymistä ja murrosta kohti päästöttömyyttä. 

Ratkaisukeskeisiin myyntitehtäviisi kuuluvat: 

  • Erityisesti lämpöpumppuihin perustuvien energiapalvelujen konseptointi ja ratkaisumyynti asiakkaalle 
  • Myyntitapahtuman itsenäinen läpivienti aina ensikontaktista sopimusvaiheeseen 
  • Energiapalveluidemme kehittäminen osana kasvavaa tiimiämme 

Toivomme sinulta useamman vuoden käytännön kokemusta lämpöpumpputekniikoista sekä taitoa keskustella niiden teknisistä yksityiskohdista asiakkaiden kanssa. Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan tekniikan tai kaupan alan tutkinnon sekä mahdolliset tekniset pätevyydet lämpöpumppualalta. Toivomme sinulta oma-aloitteista, avointa ja palveluhenkistä asennetta.

Pääset työskentelemään alan edistyksellisimpien energiapalvelujen parissa

Meillä pääset mukaan voimakkaassa kasvuvaiheessa olevan yrityksen toimintaan sekä voit vaikuttaa itse etenemismahdollisuuksiisi. Arvostamme valtavasti työntekijöidemme näkemyksiä ja aktiivisuutta. Asiakkaillemme tarjoamme aina alan edistyksellisimmät ja parhaimmat energiapalvelut sekä pitkäaikaisen arvoa tuottavan kumppanuuden.

Myyntipäällikön tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Kilpailukykyisen peruspalkan lisäksi tarjoamme sinulle laajan kannustinjärjestelmän.

Toimistosi voi sijaita Espoossa, Kotkassa tai missä tahansa muussa Suomen Kaasuenergia -konsernin toimipisteessä, joita ovat Lohja, Tampere ja Kouvola. Meillä pystyt vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja voit työskennellä joustavasti myös etänä.

Lisätietoa ja hakemuksen lähetys:

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Perttu Lahtinenperttu.lahtinen( at) aurisenergia.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sisältäen palkkatoiveen ja CV:si sähköpostitse 15.2.2022 mennessä Laura Piiparillelaura.piipari( at) aurisenergia.fi

Auris Energiaratkaisut Oy (Auris) on Suomen Kaasuenergia -konserniin kuuluva energiapalveluyritys, joka tarjoaa monipuolisia höyry-, lämpö- ja jäähdytysratkaisuja sekä teollisuuden energiapalveluja. Auris Energiaratkaisut etsii aina kunkin asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan ratkaisun. Yrityksen tarjoamat palvelut perustuvat kasvavassa määrin lämpöpumppujen sekä keskisyvien lämpökaivojen hyödyntämiseen. www.aurisenergiaratkaisut.fi 

Suomen Kaasuenergia on energia-alan konserni, joka myy puhdasta ja tehokasta energiaa teollisuudelle, kiinteistöille, rakennuttajille, taloyhtiöille, ravintoloille ja kuluttajille. Konsernin liiketoiminta jakautuu kolmeen yhtiöön. Suomen Kaasuenergia vastaa kaasunmyynnistä, Auris Kaasunjakelu kaasunjakelusta ja Auris Energiaratkaisut teollisuuden ja kiinteistöjen lämpöratkaisuista. Vuonna 2021 yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 100 miljoonaa euroa. www.suomenkaasuenergia.fi