Niilo Rossi myyntipäälliköksi Suomen Kaasuenergialle

Huhtikuun alussa Suomen Kaasuenergialla myyntipäällikkönä aloittanut Niilo Rossi on ottanut vastuulleen ravintolat sekä rakennusaikaisen lämmityksen asiakkaat pääkaupunkiseudulla. Lisäksi Rossi on mukana projekteissa, jotka liittyvät mm. sähkön, lämmön ja höyryn tuottamiseen. Tuotantotalouden diplomi-insinöörin sydän sykkii myös markkinoinnille ja Rossi osaakin katsoa kaasumaailmaa myös tästä näkökulmasta.

Rossille on karttunut kokemusta myös kaasuverkon ulkopuolisista ratkaisuista, sillä ennen siirtymistään Suomen Kaasuenergialle Rossi on työskennellyt maa- ja biokaasun sekä LNG:n parissa projektimyynnissä toimialueenaan koko Suomi. Tätä ennen Niilo Rossi on työskennellyt mm. teollisen tukkukaupan puolella.

Kaasumarkkinoiden avautuminen avaa mahdollisuuksia

Kaasussa Rossia kiinnostaa erityisesti energiamarkkinoiden murros. ”Energian tuotantotavat muuttuvat ja kehittyvät koko ajan, ja samalla tehdään uusia innovaatioita. Kaasu on selvästi tulevaisuuden juttu ja kaasumarkkinoiden avautuminen tuo paljon uusia mahdollisuuksia”, Rossi listaa. ”Jollain pitää tehdä sähköä ja lämpöä täällä pohjolassa, kaasu on tähänkin erinomainen ratkaisu.”

Itsekin innokkaaksi ruoanlaittajaksi tunnustautuva Rossi kehuu kaasua myös ravintoloiden keittiökäytössä. ”Kaasu on ekologinen, vaivaton ja nopea vaihtoehto. Lisäksi sitä voi käyttää esimerkiksi terassilämmittimissä”, Niilo Rossi sanoo.

Niilo Rossin yhteystiedot löydät nettisivuiltamme.