Mika Kannisto on nimitetty Auris Energiapalveluiden avainasiakas- ja myyntipäälliköksi  

Mika Kannisto on nimitetty Auris Energiapalveluiden avainasiakas- ja myyntipäälliköksi

Auriksen energiapalvelutiimi vahvistui entisestään elokuussa, kun Mika Kannisto aloitti avainasiakas- ja myyntipäällikkönämme. Mikan vastuulla on energiapalveluidemme myynti teollisuuden sekä toimitilasegmentin asiakkaille.

”Vastuullisuudella on minulle iso merkitys, ja se näkyy vahvana myös Auriksen arvoissa sekä lupauksessa asiakkaille”, Mika toteaa. “Odotan innolla pääseväni tehostamaan asiakkaidemme energiankäyttöä ja –kustannuksia, sekä leikkaamaan niissä syntyviä päästöjä.”

Kannistolla on vankka kokemus energiasektorin asiakkuuksienhoito- ja myyntitehtävistä. Hän on tehnyt pitkän uran Helenillä, missä vastasi teollisuus- ja suuryritysasiakkaiden energiakaupasta. Aurikselle Mika siirtyi Enerimiltä, missä hänen vastuullaan oli energiamarkkinapalveluiden myynti teollisuudelle ja energiayhtiöille.

“Auriksella tuntuu olevan hyvä tekemisen meininki, rento ilmapiiri ja mukava porukka. Täällä on vahva asiantuntemus ja hyvät kumppanit tekemässä yhdessä asiakaslähtöistä duunia”, Kannisto kertoo.

Ota yhteyttä Mikaan tai myyntitiimiimme: