Max Miilakangas – Kaasunmyynnin päällikkö

Max Miilakangas – Kaasunmyynnin päällikkö

Asiantuntija: Max Miilakangas, maakaasun ja biokaasun myynti, kaasunmyynnin päällikkö Auris Energialla.
Koulutus: Kaupallinen koulutus.
Kokemus: Kaasualalla yhteensä 20 vuotta myynnin eri tehtävissä.

Mitä teet Auriksella?

Vastaan Auris Energian maakaasun ja biokaasun myynnistä.

Kerro hieman taustastasi ja erityisosaamisestasi

Minulla on kaupallinen koulutus, ja olen toiminut kaasualalla yhteensä 20 vuotta myynnin eri tehtävissä. Erityisosaamiseeni kuuluu asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen sekä avainasiakaspäällikkönä työskentely.

Mitä haluaisit kertoa itsestäsi?

Perheeseeni kuuluu vaimo, kaksi lasta ja koira. Harrastuksista voi mainita purjehduksen, mökkeilyn, laskettelun ja koiralenkit. Mielenkiinnon kohteina päällimmäiseksi nousevat historia ja saaristo.

Energia-alan kuulumiset:

Mihin suuntaan energiamarkkinoilla ollaan menossa?

Energia-ala on ollut voimakkaassa murroksessa viime vuosina, ja koko energia-ala sähköistyy kiihtyvällä vauhdilla. Kaasu tulee olemaan jatkossakin tärkeä osa Suomen energiapalettia. Kaasun pörssihinta on jatkanut laskuaan kuluvan vuoden aikana, mikä luo uskottavuutta kaasun hintakilpailukykyyn.

Mitkä asiat kiinnostavat tällä hetkellä asiakkaita?

Asiakkaita kiinnostavat erityisesti kaasun hintakehitys ja vaihtoehtoiset polttoaineet. Ukrainan sodasta seuranneella ”energiakriisillä” on ollut merkittäviä vaikutuksia markkinaan, ja se on muun muassa hetkellisesti hidastanut vihreämpään energiaan kuten biokaasuun siirtymistä. Asiakkaita kiinnostavat tällä hetkellä erityisesti kaasun toimitusvarmuus ja hintakiinnitykset, jolla varmistetaan näkyvyys tulevien kuukausien energiahintoihin.

Mitkä asiat korostuvat tulevaisuudessa? Mitä olisi tärkeää ottaa huomioon?

Uskon, että tulevaisuudessa korostuu erityisesti kyky tarjota asiakkaille juuri heidän tarpeisiinsa sopivia kokonaisuuksia. Tulevaisuudessa on tärkeää ottaa huomioon maa-ja biokaasun rooli energiapaletissa. On selvää, että teollisuus sähköistyy, mutta kaasulla on jatkossakin oma roolinsa energiamarkkinassa.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä!