Kaasulla kokkaat kuin ammattilainen

Olemme uudistaneet kaasun liesikäyttö -sivujamme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Sivuilla kerromme monipuolisesti kaasun hyödyistä sekä jaamme vinkkejä kaasulieden käyttöön ja asennukseen. Sivuilta löydät myös kaasun liesikäyttöön liittyvät kuluttajasopimukset sekä hinnat.

Tee kokkiunelmistasi totta ja siirry kaasulla kokkaamiseen nyt. Tutustu uudistuneisiin kaasun liesikäyttö –sivuihimme lisää täällä.

Kaasulla kokkaat turvallisesti

Kaasuliesi on kodin keittiön paras ystävä. Se on kätevä, ympäristöystävällinen sekä trendikäs valinta, joka nostaa kotisi arvoa. Kaasulla kokkaat kuin ammattilainen, aina turvallisesti ja vaivattomasti!

Kaasulla kokkaaminen on…

  • Vaivatonta. Suomen Kaasuenergian asiakkaana voit sanoa hyvästit nestekaasupulloille. Maa- ja biokaasumme tulevat putkea pitkin suoraan kotiisi, joten voit olla varma, ettei kaasu lopu kesken.
  • Turvallista. Liekkiä on helppo säätää eikä sitä saa vahingossa päälle, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan, jos kotitaloudessasi on lapsia tai lemmikkieläimiä.
  • Ammattimaista. Kaasuliedellä kokkaaminen on ammattimaista, sillä liekkiä on helppo säätää.
  • Trendikästä. Tyylikkäällä kaasuliedellä nostat asuntosi arvoa.
  • Ympäristöystävällistä. Maakaasu on fossiilisista polttoaineista puhtain energiamuoto. Suomen Kaasuenergian asiakkaana sinulla voi olla myös mahdollisuus vaihtaa se täysin uusiutuvaan biokaasuun. Asiakaspalvelumme ja myyjämme kertovat mielellään lisää biokaasun saatavuudesta.

Tutustu kaasulla kokkaamiseen