Haemme projektipäällikköä

Haemme Auris Energiaratkaisuille (AER)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan toteutusprojektiemme menestyksekkäästä läpiviennistä.

Tehtäviisi kuuluu:

  • Vastata ja johtaa usean eri toimijan toteutusprojektia niin aikataulun, budjetin kuin asiakastyytyväisyyden osalta
  • Suunnitella hankkeiden toteutus yhteistyökumppaniemme kanssa
  • Osallistua asiakkaidemme ratkaisujen suunnitteluun ja myyntiin osana AER-tiimiämme

Toivomme sinulta:

Edellytämme sinulta usean vuoden kokemusta toteutusprojektien läpiviennistä ja urakoitsijaverkoston hallinnasta, mieluiten energia-alalta. Lisäksi sinulla tulee olla ylempi tai alempi korkeakoulututkinto tekniikan alalta tai muu soveltuva tekninen koulutus. Luemme eduksi mahdollisen kokemuksen lämpöpumppuja tai muita energiaratkaisuja koskevista työtehtävistä.

Erityisesti toivomme sinulta rohkeata, avointa sekä palveluhenkistä asennetta ja joukkuepelaajan sydäntä. Sinulla on aloitekykyä ja olet valmis itsenäiseen työskentelyyn sekä vastuunkantoon. Odotamme sinulta myös halua kehittää toimintaamme sekä kykyä pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn.

Tietoa tehtävästäsi:

Tehtäväsi ei toistaiseksi sisällä esimiesvastuita. Toivomme kuitenkin, että olet valmis työskentelemään esimiesroolissa jatkossa.

Projektipäällikön tehtävä on vakinainen ja kokopäivätoiminen.

Toimipisteesi voi sijaita Espoossa, Kotkassa tai missä tahansa Suomen Kaasuenergia -konsernin toimipisteessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Perttu Lahtinen,  etunimi.sukunimi( at) aurisenergia.fi. Sovi puhelinaika Pertun kanssa sähköpostitse, jos haluat keskustella hänen kanssaan ennen hakemuksesi lähettämistä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sis. palkkatoiveen ja CV:si sähköpostitse 31.5.2021 mennessä Laura Piiparille laura.piipari( at) aurisenergia.fi.


Auris Energiaratkaisut Oy (AER) on Suomen Kaasuenergia -konserniin kuuluva energiapalveluyritys, joka tarjoaa monipuolisia höyry-, lämpö- ja jäähdytysratkaisuja sekä teollisuuden energiapalveluja. Auris Energiaratkaisut etsii aina kunkin asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan ratkaisun. Yrityksen tarjoamat ratkaisut perustuvat kasvavassa määrin lämpöpumppujen sekä keskisyvien lämpökaivojen hyödyntämiseen.

Suomen Kaasuenergia on suomalainen energia-alan konserni, joka myy puhdasta ja tehokasta energiaa teollisuudelle, kiinteistöille, rakennuttajille, taloyhtiöille, ravintoloille ja kuluttajille. Suomen Kaasuenergian vähittäismyynti- ja jakeluliiketoiminta jakautuu kolmeen yhtiöön. Suomen Kaasuenergia vastaa kaasun myynnistä, Auris Kaasunjakelu kaasunjakelusta ja Auris Energiaratkaisut teollisuuden ja kiinteistöjen lämpöratkaisuista.Yhtiöt toimivat Etelä-Suomessa. Vuonna 2020 yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 70 miljoonaa euroa. www.suomenkaasuenergia.fi