Haemme Lahteen myyntipäällikköä

Haemme Suomen Kaasuenergialle myyntipäällikköä Lahteen perustettavaan toimipisteeseemme

Varsinainen toimipisteesi sijaitsee Lahdessa, mutta teet myyntityötä yhtiön kaikkien verkkojen ja koko Suomen maakaasumarkkinan alueella, pääpainon ollessa Päijät-Hämeessä ja Kymenlaaksossa.

Toivomme sinulta usean vuoden kokemusta myyntityöstä, mieluiten energia-alalta. Lisäksi toivomme, että sinulla olisi soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus.

Erityisesti edellytämme sinulta rohkeata ja avointa myynnillistä asennetta ja joukkuepelaajan sydäntä. Eduksi luetaan mahdollinen kokemus maakaasua, kaukolämpöä, lämpöpumppuja tai muita energiaratkaisuja koskevista työtehtävistä. Sinulla on aloitekykyä sekä olet valmis itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunkantoon. Odotamme sinulta myös halua kehittää toimintaamme sekä kykyä pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn.

Myyntipäällikön tehtävä on vakinainen ja kokopäivätoiminen. Tehtävän palkkaus riippuu merkittävästi työn tuloksista.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Paloranta (etunimi.sukunimi( at) aurisenergia.fi). Sovi puheluaika Mikan kanssa sähköpostitse, jos haluat keskustella ennen hakemuksen lähettämistä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse 27.1.2019 mennessä Laura Piiparille (etunimi.sukunimi( at) aurisenergia.fi).