Etsimme joukkoomme kokenutta energiapalvelujen konseptikehittäjää

Etsimme innostunutta ja kokenutta konseptikehittäjää vastaamaan kiinteistöille räätälöityjen energiapalvelujemme konseptoinnista. Lämmön- ja höyryntuotantoon käyttämämme ratkaisut perustuvat muun muassa hukkalämpöjen talteenottoon, energioiden kierrätykseen sekä lämpöpumppuihin. 

Tehtäväsi on monipuolinen: 

  • Työsi keskittyy kiinteistökohteiden energiaratkaisujen konseptointiin yhdessä Auriksen tiimin, asiakkaan ja suunnittelukumppanien kanssa.  
  • Vastaat myös lämpöpumpputeknologioiden ja automaatioratkaisujen teknologiakehityksen seurannasta sekä soveltamisesta asiakaskohteissa.  
  • Osallistut aktiivisesti Auris Energian palvelutarjoaman kehittämiseen ja tuet toiminnan kasvattamista yhdessä myynti- ja projektitiimin kanssa. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Auris Energialla pääset osaksi vahvaa energia-alan asiantuntijayhteisöä. 
  • Konsernimme tavoittelee kestäviä energia- ja kaasumarkkinoita sekä pyrkii hiilineutraaliuteen ja jatkuvaan päästöjen vähentämiseen.  
  • Tarjoamme sinulle kivan ja tukevan työyhteisön sekä inspiroivan työympäristön, jossa ideoillasi on väliä ja osaamisesi kehitystä tuetaan. 

Toiveemme sinulle: 

Etsimme henkilöä, jolla on vähintään muutaman vuoden kokemus kiinteistöjen energiaratkaisujen konseptoinnista. Tunnet automaatioratkaisut, rajapinnat ja dataratkaisut. Katsomme eduksesi ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon tekniikan alalta tai muun soveltuvan teknisen koulutuksen. 

Toivomme sinulta rohkeaa, avointa ja palveluhenkistä asennetta. Arvostamme joukkuepelaajan sydäntä, aloitekykyä, itsenäistä työskentelyotetta sekä kykyä pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn. Vaikka tehtäväsi ei sisällä esimiesvastuita, odotamme sinulta valmiutta johtaa yhteistyökumppaneiden työtä osana konseptointia tai projektien toteutusta. 

Näin haet meille töihin: 

Jos olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si sähköpostitse Laura Piiparille (etunimi.sukunimi@aurisenergia.fi) 9.2.2024 mennessä.  

Voit sopia puhelinajan toimitusjohtaja Perttu Lahtisen kanssa lisätietojen saamista varten (etunimi.sukunimi@aurisenergia.fi). 

Liity Auris Energian tiimiin ja olet osa energia-alan kestävän tulevaisuuden rakentamista!