Auris Kaasunjakelu ja Elenia sopivat yhteistyöstä asiakaspalvelussa

Auris Kaasunjakelu Oy ja sen sisaryhtiöt Suomen Kaasuenergia Oy ja Auris Energiaratkaisut Oy ovat sopineet Elenia Palvelut Oy:n kanssa asiakaspalveluyhteistyöstä, jossa Elenia Palvelut tuottaa Auriskonsernin liiketoiminnoille asiakaspalvelun ja siihen liittyvät palveluprosessit. Auris Kaasunjakelu Oy omistaa ja operoi kaasunjakeluverkkoja 13 paikkakunnalla eteläisessä Suomessa Asiakkaita yhtiöllä on noin 30 000.

Yhteistyöhön sisältyy Auris Kaasunjakelun maakaasun myyntiin ja jakeluun sekä lämpöliiketoimintaan liittyvä asiakaspalvelu, laskutus ja saatavienhallinta. Monikanavainen palvelukokonaisuus kattaa asiakkaiden puhelin-, sähköposti- sekä internetpalvelut. Elenia aloittaa asiakaspalvelutuotannon Auris Kaasunjakelulle vuoden 2018 helmikuun alusta.

Auris Kaasunjakelun asiakkaiden palvelut ja asiointikanavat jatkuvat toistaiseksi nykyisellään ja yhteyden asiakaspalveluun saa tutuista puhelinnumeroista ja nettisivuilta. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan asiakkaille erikseen alkuvuodesta 2018.

”Valitsimme yhteistyökumppaniksemme vahvan energia-alan osaajan. Yhteistyömme tavoitteena on kehittää palveluamme asiakkaille Elenian palveluosaamista ja -prosesseja hyödyntäen”, sanoo Auris Kaasunjakelun toimitusjohtaja Mika Paloranta.

”Olemme määrätietoisesti kehittäneet monikanavaista asiakaspalvelua ja haluamme tarjota palveluamme myös muille yrityksille. Yhteistyö Auris Kaasunjakelu Oy:n kanssa on meille loistava mahdollisuus palvelukokonaisuutemme kehittämiseen ja huolehdimme siitä, että asiakkaat saavat jatkossakin hyvää palvelua joustavasti ja laadukkaasti”, toteaa Elenian Palveluiden toimitusjohtaja Ville Sihvola.

Lisätietoja
Mika Paloranta, toimitusjohtaja, Auris Kaasunjakelu Oy, puh. 050 452 4138
Ville Sihvola, toimitusjohtaja, Elenia Palvelut Oy, puh. 040 560 1595

Auris Kaasunjakelu Oy omistaa ja operoi kaasunjakeluverkkoja 13 paikkakunnalla Suomessa. Auris Kaasunjakelu Oy perustettiin kesäkuussa 2015 Gasumin myytyä Gasum Paikallisjakelu Oy:n sekä Helsingin Kaupunkikaasu Oy:n osakkeet brittiläisen Standard Life Investments Ltd:n tytäryhtiölle SL Capital Partnersille. Helmikuussa 2017 Auris Kaasunjakelu osti Gasumin maakaasun vähittäismyynti- ja lämpöliiketoiminnat. Auris-konsernissa maa- ja biokaasua myy Suomen Kaasuenergia Oy ja lämpöratkaisuja Auris Energiaratkaisut Oy.

Elenia Oy:n tytäryhtiö Elenia Palvelut Oy on energia-alan palveluntuottajana moniosaaja, joka tarjoaa sähköverkko- sähkönmyynti-, kaukolämpö-, maakaasu- ja vedenjakeluliiketoimintaan liittyvää asiakaspalvelua. Toimintaamme ohjaavat asiakasyhtiöittemme palvelu- ja liiketoimintatavoitteet. Uudistamme asiakkaidemme kanssa Suomen energiamarkkinoiden palveluita ja asiakaspalvelua vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Elenia Palveluissa työskentelee noin 90 energia-alan ammattilaista, joilla on laaja kokemus energia-alan palveluista ja palveluiden jatkuvasta uudistamisen tarpeesta. www.elenia.fi