1.1.2023 voimaan astuvat hinnastot julkaistu

Olemme julkaisseet 1.1.2023 voimaan astuva kaasun jakelun sekä kaasun myynnin hinnastot. Uudet hinnastot on postitettu asiakkaille marraskuun lopussa, ja ne löytyvät nyt myös hinnastot-sivuiltamme.

Keskeiset eroavaisuudet postitetuissa ja kotisivuilla julkaistussa hinnastoissa:

  • Gasgrid Finland vahvisti kapasiteettimaksujen muutokset 1.12. Olemme laskeneet vaikutukset asiakkaillemme, ja ne esitetään kotisivuille päivitetyissä hinnastoissa.
  • Olemme julkaisseet tammikuun AK-indeksin AE-flowssa ja korvanneet lähetetyissä hinnastoissa esitetyn joulukuun indeksin tammikuun indeksillä.
  • 30.11.2022 lähettämämme asiakastiedotteen hinnastoliite on ollut virheellinen osalle asiakkaitamme (Tempo, Tehotehotempo ja Gourmet). Kyseinen liite koskee kaasun siirron hinnoittelua ja siinä olevat hinnat ovat virheellisesti vuoden 2022 hintoja, eivätkä näin vastaa tiedotteessa ilmoittamiamme muutoksia hinnoissa. Olemme uudelleen postittaneet vuoden 2023 siirron hinnaston, joka astuu voimaan 1.1.2023. Pahoittelemme tapahtunutta ja siitä mahdollisesti asiakkaillemme koitunutta haittaa.

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään asiakkaidemme tiedusteluihin arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–16. Asiakaspalvelumme puhelinnumero on 020 690 027 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@aurisenergia.fi.